A Demokratikus Koalíció elvárja, hogy a magyar kormány fedje fel "a mindent átszövő korrupciós ügyeket" – erről a független Vadai Ágnes beszélt hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján.

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, Orbán Viktor miniszterelnök és Polt Péter legfőbb ügyész is magyarázattal tartozik, ezért "álljanak a nyilvánosság elé és számoljanak be az eltitkolt korrupciós bizonyítékokról, amik a birtokukban vannak" – szólított fel az ellenzéki párt alelnöke.

A politikus úgy fogalmazott: a kör végképp bezárult, már nemcsak az Egyesült Államok, hanem Európa is látja, amit Orbán Viktor miniszterelnök nem lát vagy nem akar látni. Kiderült, hogy az Egyesült Államok folyamatosan tájékoztatta a magyar kabinetet a korrupciósnak tartott ügyekről, miközben az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) 2011 óta több mint harminc ügy összegyűjtött bizonyítékokat adott át a Legfőbb Ügyészségnek – folytatta.

A DK azt szeretné tudni, hogy hány ilyen korrupciógyanús ügy van, azokban érintettek-e Fidesz közeli vállalkozások, kormánytisztviselők illetve a NAV elnöke, Vida Ildikó – tette fel kérdéseit.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Majd épp be is fogják vallani, hogy nyakig sárosak, mi? Röhög a vakbelem, vigyorog a májam, kuncog a vesém!
kukac50
A Fidesz is számoljon el minden adóforinttal, és minden uniós pénzel!
Azért védik Vida Ildikót,mert akkor fele parlament benne lenne a korrupciós ügybe.
Más pártok embereire azon nyomban kreáltak vádat,Vida Ildikó már abban hibázott, hogy nem állt ki Horváth András melletti vizsgálatokban.
Lepleznek!!!
bretagne
Keressétek meg Fodor Krisztián blogját. Ott nagyon érdekes dolgot találtok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.