Az MSZP elnök-frakcióvezetője szerint "az orbáni csomag" az elszegényedés évét hozza 2015-ben, a jövő évi adótörvényekkel és a költségvetéssel közel ötmillióra nőhet a létminimum körül élők száma Magyarországon.

Forrás: hirszemle.net
Feltöltő: Bacskai
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bástya Elvtárs
1995 is az volt, pedig a szocik voltak hatalmon, Bokrossal az élen!!!
EcsiAntal
Mint kiderült minden mögött a szemét amcsi zsidók vannak ..mint ahogy a cseheknél 2 éve --ott lemondott és behódolt nekik egy amcsi segget nyaló kormány --nekik semmi sem drága legalább mi magyarok ne dőljünk be nekik --mint kiderült az egész ukrán háború mögött is ők állnak mert ukránok nem NATO tagok és csak azért nem bombáz már ott is mert be vannak szarva oroszoktól ---ide is amcsi segget nyaló szoclib.kormányt akarnának mert mint ahogy Izrael is megmondta mi magyarok is gyarmatok leszünk ---nem szabad bedőlni fiatalok!!!--a bal oldalt már így is befolyásoltak a hamis hazug bizonyítatlan vádakkal ---kell a béke menet és most nem csak a kormányért hanem az egész országért mert ismét egy hazaáruló szoclib kormányt akarnak a nyakunkra ültetni amit az amcsik kényük kedvük szerint rángathatnak és ismét ők mondanának meg hogy mi mibe kerüljön ---ezt aki nemzeti érzelmű az nem akarhatja mert volt benne részünk hogy hogyan lett kis országunk kiárusítva és hogy hogyan vitték ki adózatlanul a miliárdokat a szoclibek garanciájával --Isten mentse meg hazánkat mert ha ezek visszajönnének a magyarságnak vége --csak azt értem hogy az annyira Izrael ellenes Jobbik ezt nem veszik észre --amcsik nyomására még a pártjukat betiltatnák ezek ballibes hazaárulók --SZEBB JÖVŐT !!!
Miklós Julianna
@Nil:Ki álltak Ők a Gyurcsány mellet, de nem kiállni kellett volna, hanem Gyurcsánynak be kúrni Őket a börtönbe, mer ugye ha el kúrunk valamit, azt vagy helyre tesszük, vagy megyünk a börtönbe!!!De hát Gyurcsány is benne volt nyakig, és nem volt érdeke Őket elszámoltatni!!! Én úgy gondolom hogy az mszp-nek kéne félni ebben az ügyeben!!!
Nil
@Miklós Julianna: Ki állt ki mellette?
Egyébként meg minden rendszerváltás óta létező párt benne volt az osztogatokban nem kicsit -kéz kezet mos alapon.
Csak a népnek szólt a haragszom rád ... a háttérben puszipajtások voltak
Desischado
Akármennyit is hibáztak a szocik, de orbánékhoz képest ministránsfiúk! Ilyen embertelen, aljas kormány még nem regnált ebben az országban!
Miklós Julianna
@Desischado: Majd ugye ezt mondjátok a következőre is ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.