MSZP-s szónoklattal indult, majd Kunhalmi Ágnes megjelenése volt a záróakkordja a keddi netadóellenes tüntetésnek, ami nem a Clark Ádám téren, hanem a Kossuth téren, illetve kisebb részt a Gyorskocsi utcában fejeződött be. A szervezők november közepére újabb megmozdulást hirdettek. A Hír TV munkatársai ezúttal sem úszták meg, a verbális inzultuson kívül az egyik munkatársukat hátba is verték, a televízió berendezéseit megrongálták.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Az EU zászlót nem az idézett hölgyeknek kellett volna kinyújtani a Parlament ablakából, annak ott lenne a helye hivatalosan a nemzeti zászló mellett.
Mert ha jól emlékszem régebben ott volt, csak mióta olyan kelet imádók lettek tűnt el a színről.Mert mint tudjuk klasszikustól, "EU- kivül is van élet" tőlük csak a pénzük kell!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.