A CBA-, Coop- és Reál-boltok bojkottjára szólít fel egy Facebook-csoport, amelynek elege lett a csókos élelmiszerláncok adminisztratív helyzetbe hozásából és a verseny állami ellehetetlenítéséből.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Érdekes interjú részletek :
Baldauf László, a CBA elnöke:
" Vannak diszkontjaim, kényelmi boltjaim, szupermarketeim, tavaly megnyitottam a Corso Gourmet a Váci utcában, és ha minden jól megy, még az idén Párizsban is nyitok egyet. A jól menő élelmiszerüzletek mellett gyerekkorom óta imádom a száguldást, a gyors autókat."

Nigel Jones, a Tesco itteni igzgatója:
" Sosem voltam igazán a felső tízezerben, nem tartom magam nagy kaliberű embernek. Egy pohár bor, csendes ház, a gyerekek, erre vágyom. Egyszer-egyszer elmegyünk valahova vacsorázni, de nem keresem a nyilvánosságot és a felső tízezret, normálisan élek."

Baldauf:" Nagy tisztelője vagyok Orbán Viktor miniszterelnök úrnak, személyesen is ismerem őt, Felcsúton meg is szoktam látogatni. Hála az istennek, a miniszterelnök úr tudja a legjobban, hogy mit kell tenni ebben az országban azért, hogy a nemzetünk felemelkedhessen, és nagyon jól teszi azt, amit tesz."

Jones: "Sok munkatársam van a Tescónál, aki ma vezetőként is igazán büszke arra, ahonnan jött. Van, aki áruátvevőként kezdte, s ma az egész raktári operációt felügyeli, van, aki gyakornokként került hozzánk, s ma egy teljes régió áruházi működését irányítja. Az ő sikerük, az egész vállalat sikere."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gibgab
@soljanka: Micsoda különbség!!! :(((
Jól összeszedted!
bencemacska
A különbség csak műveltség kérdése!!!
Toby
"Több tiszteletet a nyaló milliárdos magyaroknak !"

Uge, igazam van, drága isteni orbán az úrban viktor úr, ja engem Baldaufnak hívnak, naccságos nagyuram, Baldauf Fideszbarát Lacika a becsületes nevem, drága viktorom...tessék bátran odamutatni, ahol nyalhatok...
soljanka
@gibgab: Hát igen: a mocskos liberális nyugati gondolkodás és orbanisztán.
Toby
@soljanka: Ez a különbség egy magyar "nemzeti" rablótőkés és egy valódi üzletember között !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.