A küszöbön álló hálaadás-napi hétvégét követően, december 1-jén szavaz majd az amerikai szenátus a Barack Obama elnök által a budapesti amerikai nagyköveti posztra jelölt Colleen Bell producer kinevezéséről - közölte pénteken internetes kiadásában a The Washington Post című napilap.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Franko! Jon a nagykovet-mutyi! Ha ez a bige lesz a magyar nagykovet, akkor mar vilagossa valik, hogy andy vajna zsirozta le az egesz bulit.

Obama elnok lekoszonoben, neki aztan nem oszt, nem szoroz kit tesz ide, ha valami kapitalis okorseget csinal majd a csaj, akkor legfeljebb visszahivjak, es jo zsiros fizetessel addig is elviszi az osszes balhet.

Ha bedol nagykovetkent, akkor legfeljebb andy ad neki valami jo kis filmproduceri munkat, oszt jonapot. Ha orbannak ebbe nincs is beleszolasa, annak csak orulhet, hogy ilyen limonadekonnyu csajt kuldenek ide, akit az itteni kormanyzat reggelire ledaral.

Most mar ertheto, hogy miert kapott andy ekkora jogkort, es foleg miert kapta a 7 milliardos adokedvezmenyt!
Toby
@karma1: Nem érdekes ki lesz a nagykövet, csak a kormánya politikáját követheti !

Inkább hozzon magával egy Csendes Don I-II kötet vastagságú kitiltási nyomtatványtömböt !
Szükség lesz rá, mert korrupték nem tanulnak semmiből, még mindíg csak a felszínt kaparásszák !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.