A számítások szerint Magyarország teljes mértékben felhasználja a rendelkezésére álló mintegy 1500 milliárd forintnyi 2007-2013 közötti uniós vidékfejlesztési forrást - mondta a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztésért...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
A vidékfejlesztési források még a héten elfogynak, ha szaros, harácsoló államtitkárok 30 milliósával hordják szét, ugyanakora vagy nagyobb földterületért a gazda meg kap 8 millát !

Korrupció ? Tolmácsot kérek...
kukac50
Nem mindig a vidékfejlesztésre használja fel,hanem pályázat írásra.
Pár oldal kézzel írott anyagért amit fel sem használnak több százezer forintot fizetnek ki. Ezzel a vidék még nem fejlődik! A pénzt oda kell adni ahova szánták az uniótól,
Vidékre! Munkahelyteremtésre! Csak akkor fejlődik a vidék ha van munkahely élhető bérrel, és nem közmunka rabszolgabérét!
bundi
elnézést de van valahol valami hivatalos uniós adat az idei kifizetésekről? mert sajna a kormánynak nem hiszek, és nem igazán vagyok meggyőzve, hogy az a pénz jön is az uniótól...mert ha jön, akkor mi magyarázza, hogy ilyen mértékben adósodik el az ország?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.