Nem indulok – ezt tette ki az imént Török Gábor politológus a Facebook oldalára. Mégsem méretteti meg magát februárban a veszprémi időközi választásokon. Az indoklás egy kis maszatolás után kőkeményre fordul. Szó szerint idézzük:

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gemüs52
Gábor nagyon hamar feladtad ! Az igazságos vereség szerintem nem szégyen,csak annyi,hogy a másikat jobban ismerik vagy jobban bíznak benne !
perfekt
Ez nem célzás ez találat:Süllyed--Futbólia! Ákos Stefi csodacsatár.
Senara
Török Gábor mégsem indul Veszprémben, kemény szavak ...30 ezüst a tarsolyba ?
KERKA
A lényege: Török Gábor már előre berezelt. Tart a megmérettetéstől. Borítékolja a vereséget. Persze, lehet, hogy ő is tudja azt, amit mindenki tud, a Fidesz mindent bevet a győzelem érdekében. Erő pénz, hatalom, mocskos pozícióharc lesz ez a választás.
Szerintem nem berosálni kell előre, aki politikusi pályafutáson van, annak már van gyomra elviselni a sok szemetet.
keresztapa
Ettől a szövegtől megkellet volna kímélni a propit, mivel a hazugságok tömkelegét magára vállalva, kijelentette indulását. Ez is hatalom mániákus, úgy érzi, hogy mint "politikus" mindent elérhet, az uralkodást az emberek felett, mindenki elé helyezve saját magát. Emberi magatartást ez a szenny ami jellemző minden politikai ( "munkásra" ) haszonszerzőre, mivel világéletükben értékteremtő munkára alkalmatlanok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.