A Demokratikus Koalíció vagyonnyilatkozat-tételi eljárást kezdeményez Lázár János ellen, hogy nyilvánosak legyenek a családtagjai vagyonnyilatkozatai is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Széles körű családi összefogás eredménye a 60-70 millás kecó, meg a 176 millás szíjjas villa is.

Maffiáéknál ez most a menő fedősztori.
kukac50
Érdemes lenne vizsgálni,hogy a családtagok mennyi adót fizettek,ha ilyen sok pénzel tudták támogatni Lázár családját.
Lehet,hogy azok is benne vannak a milliárdos áfacsalásban?
human
@tivoli: És te végig elolvastad a cikket?
"Csakhogy. Noha a szerződést előkészíteték, aláírni már nem írták alá, az összeget így soha nem is hívta le az indonéz kormány. Ahogy nem volt szó a levélben többször említett - feltehetőleg a későbbi, életbe nem lépett kölcsönszerződéssel valamiért összekevert - négymillió dolláros, 2005 elejei utalásról sem."
tivoli
@human: ma, 09:55
Nincs jelentősége ennek az idézetnek, mert más cikkek leírják az esetet ugyanúgy, egymástól függetlenül. Csak véletlen volt, hogy ezt linkeltem be. És azokban nem mentegetik.
És annak idején nekem még nem volt számítógépem, ill. internetem, egy kollegám az ügylet kinyomtatott példányit osztogatta, hogy lássa, olvassa mindenki aki akarja, hogy milyen fasza csávó ez a Gyurcsány, milyen messzire, egészen Indonéziáig elmegy egy-egy jó kis zsíros üzletért. Persze, akkor azt hittük, hogy az ország nevében teszi és milyen jót tesz ez majd a gazdaságnak.
Lehet maszatolni utólag, de vagyunk még egy páran, akik élénken emlékeznek, és a net meg pláne nem felejt.
ilos
Pont a DK, az ország legnagyobb szélhámosával az élén?
human
@tivoli: Ezek szerint mindenki tudott a csalásról (még te is), csak a Budai Gyula csahos államtitkár nem tudott róla. Humvald, Hagyó, Szekeres persze mehetett a darálóba, de Gyurcsánnyal kesztyűs kézzel bánna a fidesz? De azért legalább a kétség merüljön már fel benned, hogy ez az egész milliárdos lopás csak egy erőltetett kitaláció.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.