Fábián Barna, a hírhamisító tévé Ma Reggel című műsorában Juhász Pétert, az Együtt-PM politikusát látta vendégül, akitől azt akarta megtudni, hogyan lehet az, hogy kifelejtette a vagyonnyilatkozatából, hogy tagja egy nem működő nonprofit kft-nek, ahonnan nincs is jövedelme?

Juhász egy kicsit berágott, hogy a több tízmilliárdból fenntartott köztévének pont őt sikerült megtalálnia, és jól kiosztotta a műsorvezetőt, még a tegnapi éhező gyerekekért is kapott.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
soljanka
Nézzétek meg, hatalmas. Az M1 oldalán nincs is fenn! Én is a facén kaptam.
Cicamama55
A Fideszesek vezetőinek folytatásos bevallása érdekelne engem, hogy megvan-e már bennük az utolsó fejezet?!
Dr. Felipe
Engem meg az érdekelne hogy lézer jankó hogy felejtette ki a 60-70 millás vityillót. Jó lenne ha fábián barnamedve megkérdezné tőle, akár holnap reggel.
megatonna
@soljanka: Hazudsz. Fent van az M1 oldalán.
hazudsz. Juhász Fábiánt alázta szénné, hanem magát. A kérdés elől menekült, minden másról járatta a hazug liberális pofáját.
samucska60
Igen, Juhász helyretette az udvari agymosó tévé fafejű riporterét. Ötvenszer elmondta, hogy neki nincs vagyona, és azok ellen küzd, akik hatalmi helyzetből naponta lopnak százmilliókat. Ezzel szemben a riporternek alig minősíthető csinovnyik holmi "vagyonosodási vizsgálat" és egyéb szankciókat emlegetett Juhász ellen. Meg se hallotta a Juhász által felsorolt arcátlan lopásokat, lézerlázárt, és társait. Ezért nemhogy elengedte a füle mellett, hanem újra és újra belevágott a betanult szövegbe, Ez minősíti a lakájmédiát. És azokat is, akik elhiszik egyetlen szavukat is.
Toby
Jól van Juhász ! Mindíg csíptem az okos tökös csávókat !
Ha visszakérdeztél volna ennek a mikrofonmatyinak, hogy mennyi idő van, megvárta volna, míg orbán megmondja !
simmering73
Ez a barna egy végtermék. Okádék. Lassan übereli obersovszkit.
freemanpetya
Hát, nem is tudom. Ez nem megmondás volt, ez inkább egy gyengécske reggeli kakaskodás volt két nem első-vonalbeli élőlény között. Ennél a lagymatag, félálmos sértődöttségnél komolyabb vitát vártam volna. Erre a lányos hajhúzgálásra indult be az ellenzék? Nekik már az is eredmény, ha valaki ráfingik egy Orbán képre vagy kiabál egy kicsit a csinovnyikokkal?
freemanpetya
@Horizont: Miért tetszel engem így betámadni? Azt a csatornát néztem ahol adták. De miért kérdezed, van olyan csatorna ahol esetleg megvágták az adást vagy belepiszkáltak? Juhász hitelesen formálta meg a magnéziumhiányos Paudits-ot, Barna meg teljes odaadással, friss lendülettel alakította a borderline Überseggszkit. Ez volt a csaták-csatája?
freemanpetya
@Horizont: Attól, hogy van igazság abban amit mond, az mitől válik a másik "szétalázásává"?
Róka Rudi
Ez a műsorvezető olyan mint a fa som, csak nincs a fején szökőkút, nem jár le róla a bőr, és nincs olyan daliás!
freemanpetya
Ha saját magát nullázta le, akkor kit "alázott szét" a Juhász? Fábián önlejáratásának imigyen mi köze van Juhászhoz, figyelemmel arra, hogy nem Juhász alázta meg, hanem önmagát járatta le Fábián? Én csak kérdezek. Ne kelljen már minden hülyeséget és idétlenséget megennem csak azért mert a hülyeség és idétlenség ellenzéki oldalról származik. Fábián u.n. kamikaze tévés, bedobják és megöngyilkolja magát. Juhásznak itt maximum a Paudits -rimék jutott.
Fradigege
Sziporkázott! Én nem sziporkáztam! Sziporkázott! XD
freemanpetya
@Horizont: Miért, nem ellenzéki vagy? Bocs ha benéztelek. Én nem védek senkit. Miért kellene azokat védenem akik jelenleg kormányoznak? Viccelsz? Távol állnak tőlem a politikai pártok. A köztévét meg ne a kamikáze Fábián munkássága alapján ítéld meg.
Desischado
Bravó, Juhász! Így kell egy fidesznyalonccal bánni!
megatonna
@Horizont: Releváns, elemző válasz. Ahogy ennek a portálnak a moderatúra által erősen védett libbant törzsközönségétől telik.
szaboria1
Fábián mindig is seggnyaló volt még a Szegedi Tv idején is csak nyalizni tudott.
megatonna
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
mate03
@megatonna: Ön-maga-te,vagy teljesen mindegy! Még nemvolt szerencsém ,találkozni önnel ezen az oldalon! De javasolnám hogy sürgősen keressen magának ,egy narancsos oldalt! Mert az ilyen szarházi,narancsbőrű senkiket,innen kiutálják!Lehet hogy én libbant vagyok, de ön vagy maga vagy te,ahogy tetszik,egy hibbant szarjankó!Maradok tisztelettel!
megatonna
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
m.macskosz
@megatonna: Te beteg vagy. Menthetetlen. Sajnállak.
megatonna
Rendkívül sokat jelent számomra, hogy ezt a tudomásomra hoztad. Az életem mostantól kezdve új értelmet nyert.
m.macskosz
@Horizont: Én is csavargok erre-arra, de az ilyen .. alakok által látogatott fórumokra nem megyek fel azért, hogy ocsmány módon nyilatkozzam azokról, akik ott írnak.
Igen, beteg. Mentálisan nincs az rendben, ha valaki ilyen stílusban nyilatkozzék, pláne annak tudatában, hogy állandóan kivágják, mint azt jelezte is. Át kell rajta lépni.
Ennyit ér.
megatonna
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Gyuri Géderről
Hát! ezt a Fábián nevezetű fideszinplantátumot, Juhász, jól rá cuppantotta gumicumira.
narancsbirka
Nagyon jól tette, pedig egyik sem a szívem csücske!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.