Goodfriend itthon nem perelhető, ha lekorruptoz valakit. Amerikában még próbálkozhat Vida. Lépnie kell, mert a kormányfő ezt várja el. Az biztos, hogy nem Futó Barnabás ügyvéd jár majd el az ügyben, mert már nem képviseli Vida Ildikót.

Forrás: vs.hu
Feltöltő: miazavalami
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Leegyszerűsödni látszik a helyzet, mert az amerikaiak a minap egyértelmű nyilatkozatot tettek, azt mondták, az adóhivatal elnöke korrupciós bűncselekményt követett el
tivoli
De hogy próbálkozzon Goodfriend-del, ha nem engedik be Amerikába?
A Magyar Gyurcit kellene megbíznia, az majd elintézné. Talán a tiszteletdíjat is össze tudná kaparni.
Dr. Felipe
Pedig vidanavildinek csupán amerikai vízumért kellene folyamodnia és akkor egy "fecnin" tételesen felsorolják neki azokat a bűncselekményeket amiért nem kaphat vízumot. Na vajon miért nem kért eddig vízumot?
papa.49
Azért nem kért mert akkor fehéren-feketén látható lenne minden, így meg lehet még mindig hazudozni, mellébeszélni, egyébként a hazugovics nincs tisztában a külügyi dolgokkal egy ügyvivőt nem lehet itthon csak úgy beperelni, erre van a dip. mentesség, de avval az 1 bitjével a hazugovics még ezt se tudja felfogni, én kétlem azt is hogy van jogi végzettsége, hiszen mint látható tökhülye a témában!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.