A Miniszterelnökség részéről Dömötör Csaba helyettes államtitkár reagált Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főszerkesztőjének nyílt levelére, melyben szájára vette a békemenetet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Jaja, nem tűri amelyikben ő nincs benne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szimba
"A Miniszterelnökség helyettes államtitkára csütörtöki levelében úgy fogalmaz: biztos benne, hogy Bencsik segítő szándékkal írta a levelét" - nem segítő, kritikus, sőt vádló:Bencsik:"nem azért álltak ki minden fórumon a jelenlegi kormányerők mellett, hogy azok meggazdagodjanak" .
Segítő, "de érvelése mögött ugyanazt az értelmezést vélte felfedezni, "mint amelyet a magyar és a nemzetközi sajtó jelentős része hetek óta sulykol" -akkor segítő, vagy nem? Belezavarodtál , Dömötör Csaba.
"Nem vitatom, hogy a Fidesz vezetői között egyaránt vannak jómódú és kevésbé jómódú politikusok is, mint ahogy ez így van minden más pártban is"- akkor miért csak Simon Gábor MSZP-s politikus vagyonát vizsgáljátok? Miért nem vizsgáljátok orbánét, lázárét, rogánét, simicskáét, mészáros lőrincét, lázárét, szíjjártóét, tiborczét, stb.?
Szimba
"Kiemeli: a kormány tagjai, valamint az államigazgatás vezetői több lépcsős szigorú ellenőrzésen, átvilágításon mennek át, és nyilvános vagyonnyilatkozatot tesznek" -Annyira szigorú, hogy: "Nem kezdeményez vagyonnyilatkozati eljárást Szijjártó Péter fideszes országgyűlési képviselő ügyében az Országgyűlés mentelmi bizottságának KDNP-s elnöke.Az államtitkár vagyona tavaly 16 millió forinttal gyarapodott, miközben ha a havi fizetését felszorozzuk 12-vel, ennél másfél millióval kevesebb jön ki.
Szimba
"Kiemeli: a kormány tagjai, valamint az államigazgatás vezetői több lépcsős szigorú ellenőrzésen, átvilágításon mennek át, és nyilvános vagyonnyilatkozatot tesznek" -Annyira szigorú, hogy: "Két garázzsal is rendelkezik Rogán Antal a tulajdoni lapok szerint, holott a fideszes parlamenti képviselő és V. kerületi polgármester vagyonnyilatkozatába ezeket sem írta bele" , továbbá:"vagyonnyilatkozatában Rogán azt is "elfelejtette" megemlíteni: lakását 36 négyzetméterrel 185 négyzetméteresre bővítette, ez egy télikertet és a lépcsőház 6 négyzetméteres részét jelenti. Rogán tegnap emiatt ismét kijavította bevallását."
Szimba
"Kiemeli: a kormány tagjai, valamint az államigazgatás vezetői több lépcsős szigorú ellenőrzésen, átvilágításon mennek át, és nyilvános vagyonnyilatkozatot tesznek" -Annyira szigorú, hogy:Hogy Lázár Jánosnak miből futotta a 60-70 millió forint értékű svábhegyi lakásra és egy nagyjából 20 millió forintba kerülő, szintén a gyermekei nevén lévő mádi szőlőbirtokra, az legkorábban januárban derülhet ki.
Szimba
Kiemeli: a kormány tagjai, valamint az államigazgatás vezetői több lépcsős szigorú ellenőrzésen, átvilágításon mennek át, és nyilvános vagyonnyilatkozatot tesznek" -orbán és lévai anikó vagyon gyarapodásról meg nagy a kuss.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.