Tudta, hogy az 1998-as választáson volt, aki arra szavazott, hogy Habsburg Ottó legyen a király? A magyar monarchizmus él és virul, de ott még nem tart fegyverrel döntse meg a fennálló rendet.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Marhaság, ez egyértelmű visszalépés lenne, sőt a magyar hatalmasok mentalitását ismerve behoznának még egy megélhetési zsarnoki szintet.
Egyébként nálunk ez az idézett rész sem érvényes: "A forradalmak azért nem ok nélkül törnek ki. A demokráciában leválthatom a rossz vezetőt, egy rossz király viszont haláláig a nyakunkon marad..." mert itt nem válthatók le a rossz vezetők. Már antal józsef is megmondta: tetszettek volna forradalmat csinálni! Akkor már ott sem volt demokrácia? Hogy is van ez?
Egy másik hátborzongató hasonlóság, szintén idézet (én magamtól ilyent nem mernék): "Hitlert a nép szavazta meg, fődemokratának hívta magát, rendszere a német vagy új demokrácia volt."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.