Az Európai Unió tagállamainak, köztük Magyarországnak két éve van arra, hogy felállítsa szakpolitikai keretét az alternatív üzemanyagok infrastruktúrájának kiépítéséről szóló új EU-s irányelv szerint. Ennek megfelelően 2016. november 18-ig hatályba kell léptetniük az Európai Unió által meghatározott céljait szem előtt tartó törvényi, rendeleti és közigazgatási rendelkezéseket.

Forrás: holvezessek.hu
Feltöltő: holvezessek.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Gyalogosok tömkelegét fogják halálragázolni ugyanis nem hallani ahogy jön .
Viszont aki megússza tovább élhet majd a légszennyezettség visszaszorítása
miatt . Valószínűleg beépített hangfalakból ad majd F1 es motorhangot MP3 ban .
Lehet ezért kell nekik a paks II .
Vasárnapiiskolás
A feladat megvan gondolom az antigravitációs, energiacella meghajtással működő autók segítségével határidő előtt előtt elkészülnek.
Equilibrium
Mivel az álomtitkárok és álomtitkár-helyettesek száma megsokszorozódik, így a hír igaz lehet. Mindegyik álom- és álomtitkár-helyettesnek fejenként 5 autót! Egyikkel megy dolgozni, másikkal jön dolgozni. Harmadikkal bevásárol, negyedikkel kirándul. Ötödiket bérbe adja...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.