Ha Ön a Tisza Takarékszövetkezetnél vezetett számlát, az alábbi tudnivalókat mindenképpen olvassa el! Az MVH a teendőkkel kapcsolatban az alábbiak szerint tájékoztat. A Magyar Nemzeti Bank (feltételesen) visszavonta a Takarékszövetkezet számára kiadott pénzügyi szolgáltatási, kiegészítő pénzügyi szolgáltatási tevékenység végzésére jogosító engedélyt.

Forrás: magro.hu
Feltöltő: Patkovics Péter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Azért ez egészen elképesztő! A MNB kacsalábon forgó palotákat vásárol az állampolgárok pénzén, egy ilyen esetben meg arra nem képes, hogy öt embert ráállítson és odaküldjön, akik megoldanák az érintettek gondját! Vinnék a nyomtatványokat, kiosztanák, öt nap alatt lerendezhetnék a dolgot. Most tízezer ember szaladgáljon ezerfelé, hogy eleget tegyen a MNB utasításának. Az persze fel sem merült, hogy ne kelljen másik bankban számlát nyitniuk. :(
A banki ügyintézőknek még messzire sem kellene utazniuk szállásért:
index.hu/gazdasag/2014/08/07/kastelyt_vett_maganak_az_mnb/
bakegya
Vehetnek állam-finom -vécépapirt a vicctor-eltolcsy bankban!!!-dolgozzanak meg érte-de ne vasárnap...
papa.49
Aki meg oda kapja a fizetését a nyugdíját így karácsony előtt, biztos BUZGÓN IMÁBA FOGLALJA A XARTOLCSY NEVÉT, VALAMENNYI ROKONÁT, KEZDVE A JÓ ÉDESANYJÁVAL!!!
Ritka gerinctelen, tetű, xarházi a fütyiszes banda!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.