L. Simon László szorgalmazni fogja, hogy a Várkert bazár közelében a Lánchíd utcát ne adják vissza az autósforgalomnak a fonódó villamos beruházásának befejeződése után - mondta a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára az Ybl-bicentenárium alkalmából tartott előadásában. Szerinte az itt elhaladó 86-os buszjárat is feleslegessé válhat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Na ez az idióta lesz a III. (vicctor) birodalom főépítésze.
Clavigo
L.Szájmon... Te "" ékkő """...Van valami olyan,,amihez Te nem értesz ???
nyanya001
Hatalmas összegről, 200 milliárd forintról is beszélnek a Budai Vár felújítása kapcsán. Orbán Viktor úgy fogalmazott, hogy nem csellel és ostrommal, hanem széles körű összefogással foglalják most majd vissza a várat. A visszafoglalás része, hogy a miniszterelnök a Parlamentből felköltözik az egykori karmelita kolostorba, csak ennek előkészítésére ebben az évben másfélmilliárd forintot költenek. L. Simon László szerint ez sok pénz, de mindannyiunk örömét szolgálja majd.

A Várkert Bazárt már kétszer átadta a miniszterelnök, ennek ellenére
folyamatos hibák jelentkeznek az átadás után !
Na ezért sz@r a költségvetés úgy ahogy van minden évben, mert
a herdáláson kívül értelmeset nem tudnak elmutatni az eltelt 4,5 esztendőben !
500 milliárdért MOL részvények vásárlása ami veszteséges, 3 ezer milliárd manyup elherdálása, és csak költik a pénzt az egyenlőre szükségtelen dolgokra !
Ráadásul ez az L.Simon akinek " éjjel is kell világítani " belematathat
az adófizetők pénzébe !
soljanka
Ne bántsd, én bírom :) Mármint nem őt, hanem azt, hogy megszólal.
Minden egyes megnyilvánulása egy újabb szeg a mutyisz koporsójába.
Senara
Simon László szorgalmazni fogja, hogy a Várkert bazár közelében a Lánchíd utcát ne adják vissza az autósforgalomnak a fonódó villamos beruházásának befejeződése után ...:-(( Vita volt , hogy nem fér el két busz ha találkoznának a buszt tehát azt még megértem . Személykocsikkal mi a baj csak nem attól félnek a "díszburkolat" őket sem bírná el ? Az átadom , megint átadom , na most már tényleg átadom munkának ez lett a vége?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.