Felhívás a tüntetni készülőkhöz! Kedves munkavállalók, közalkalmazottak, szakszervezeti tagok, nem csak a fidesz és Orbán Viktor, hanem a rendszer is megbukott, vele együtt a Ti szakszervezeti vezetőitek is, ezek a Gaskó félék, akik több millió forintos havi fizetésért az elmúlt 25 évben nem álltak ki az érdekeitekért. Hagyták, hogy kizsákmányoljanak bennünket, éhbérért foglalkoztassanak, legutóbb már nem csak az autógyárakban, hanem azokban a gumigyárakban is, ahol minden dolgozó rákos beteg lett (csak még nem került nagynyilvánosságra). Vagy Indiában olcsóbb a munkaerő? Nem, az élet drágább náluk, hogy hozzánk telepítik a gumigyárat. A szakszervezet a kommunista rendszerek része, kvázi ellensúlyként kellene hogy működjön, valójában csak a dolgozók megvezetésére szolgál. Gaskó és az összes többi kommunista szakszervezeti vezető a hatalmi elit és a külföldi titkosszolgálatok igényeit szolgálja ki – mint a fővárosi törvényszéki bíró, dr. Galajda Ágnes, vagy a „volt” NAV-os...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nem csak készülök, megyünk is 16.-án.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboneagi
NNNNaaaaaaaa! Röviden ennyi !!! Ezt ha álmodból felkeltenek is tudni illik!!! Minden Magyarnak Kötelező !!!
Dr. Felipe
@szaboneagi: Jójó, nézd el nekem hogy hiányos az ismeretem de én már annyira izgatott vagyok hogy végre eljön az Apostoli Magyar Királyság. Már alig várom. Természetesen miattam a Szent Korona is választhatja a királyt, csak jó király legyen és én lehessek a királyi kamarás.

Éljen az Apostoli Magyar Királyság!
lajospapa
@szaboneagi: Tetszik amit írtál! A Szent Korona mindig tudta kinek a fejére szálljon, de azért azt is elfogadta hogyha súgtak neki. sőt csak azt fogadta el. Most ott pihen az országgyűlésben és hallgatózik, mert még várni kell az alkalmas pillanatra, de a súgást már hallja. Ha jól emlékszem 2011-ben, vagy 12-ben konzultált is azzal a sámánnal aki szentül körbetáncolta, és döntött is. A sámán hozta a friss keleti szelet is, amit Putyin fingott kostökzacskóba. Szívhatjuk.
Mindzsi
Pontosan mikor lesz a koronázás?
Árpádsávos zászlót kell vinni, vagy antifalobogót?
Betyársereg is ott lesz?
kukac50
Helyeslem a tüntetést,minden népcsoportot egyformán képviseljenek.
dr. prédikátor
Ezt a szarkupacot melyik pöcegödörből vették elő???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.