A fogyasztói árak színvonala az idén 0,2 százalékkal csökken, jövőre az infláció 0,9 százalék lesz. A GDP az idén 3,3 százalékkal,  jövőre 2,3 százalékkal bővülhet a Magyar Nemzeti Bank legfrissebb inflációs jelentés alap-előrejelzése szerint.

Az MNB szeptemberi inflációs jelentése 0,1 százalékos idei inflációt  várt, és 2014-ben 3,3 százalékos gazdasági növekedést valószínűsített. A szeptemberi jelentés szerint a jövő évi infláció 2,5 százalékra gyorsul, a GDP pedig 2,4 százalékkal bővül 2015-ben.

Az infláció 2016-ra 2,9 százalékra gyorsul, a GDP bővülése pedig 2,1 százalékra lassul az MNB honlapján kedden közzétett előrejelzés szerint.

A részletes inflációs jelentést az MNB csütörtökön publikálja.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Bajban a költségvetés?
..csak addig, míg törvényileg be nem vezetik a kerékpárokra, mopedekre a jól látható azonosítót... természetesen nem a gonosz állam, hanem majd az önkormányzatok helyben...annak mindenki örülni fog, mert ott segítünk, ahol tudunk.

dőlni fog a lóvé...
nyanya001
Pedig még el sem kezdődött a 2015 - ös év !
De majd módosítják, - mint minden évben - vagy hatszor, hétszer !
És visszamenőlegesen újabb adókat is bevezetnek !
papa.49
Erre csak azt a közmondást tudom idézni,:::: ,,Az okos hülyéskedik, a hülye okoskodik,, sajna nekünk a hülyék jutottak!!!
Bár amihez nem ért az ember azt vagy meg kell tanulni, vagy nem kell erőltetni,de hát ahhoz hogy ezt belássa valaki kellene rendelkeznie némi sütnivalóval...
coyote3
Magyarország ebben is jobban teljesít :) Még bele sem kezdtünk a költségvetésbe és máris sz@rban van...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok