Internetblokkolónak néz egy rendőrségi rádióadót? Az mondja, hogy kétezren figyelik, miközben nincs is ennyi titkosszolga állományban? Magyar Péter egyre több cringe dolgot művel, így hát Trombi elkészítette a nagy MP Tier listáját!

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@Maccska: 13:01
Ne hazudozz már te féreg. Ott a videó nézd meg te barom.
csak úgy....
@Philip Marlowe: öcsike, trombi a csajod? - akkor már értem,hogy miért is akarod átoperáltatni magad, a sok buzi közé kell egy ál lehányzó is! :)
Pusztai
ez a bohóc meg :::

"A világ egyik legkeményebb börtönébe kerülhet Donald Trump
Molnár Gergő
MOLNÁR GERGŐ
KÖVETÉS

2024.05.11. 15:48
Donald Trumpot, az Amerikai Egyesült Államok volt elnökét elzárással fenyegették meg, amennyiben továbbra is megszegi a hallgatásipénz-perében eljáró manhattani bíróság szabályait. Kiderült, milyen lehetőségekkel kell szembenéznie az egykori amerikai elnöknek az elzárása helyszínét illetően, valamint hogy hogyan tudja biztosítani Trump biztonságát a volt elnököknek járó védelem és titkosszolgálat"
Cherry
Kis Tehén te kis primitiv retek, ezzel a senkiházi buzi pojácával jössz,, nevetséges ,,huha sz@rban vagytok de nagyon féreg fideszes banda
KisTehen
@Cherry: a ner pétere a primitív bp bunkó
KisTehen
@Cherry: június 9-én elküldünk titeket a faszba

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.