Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerdán átadta a Díj a sikeres vállalkozásokért novemberi elismeréseit Budapesten. Nagyon jó helyzetben van a magyar gazdaság.

A hónap beruházója elismerést a Nemak Győr Alumíniumöntöde Kft. kapta, a hónap kis- és középvállalkozója kategóriában a Hidrofilt Vízkezelést Tervező és Kivitelező Kft. vehette át a díjat, a hónap induló vállalkozása pedig az Indivizo Kft. lett.

A nemzetgazdasági miniszter elmondta: a díjat másfél évvel ezelőtt azért hozták létre, hogy elismerjék azoknak a vállalkozásoknak a teljesítményét, amelyek kiemelkedő eredményükkel hozzájárulnak a gazdaság teljesítményének növekedéséhez.

A magyar gazdaság abban a helyzetben van, hogy nem az a kérdés, kell-e díjazni valakit, hanem hogy kit díjazzon a szakmai zsűri – hangsúlyozta Varga Mihály.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Akkor mire föl a sok új adó te barom?
tökyke
Ezek a szemétládák nem fogják azt mondani, hogy hazudtunk éjjel, hazudtunk nappal... És miért is nem, mert annyira agyalágyultak, hogy minden logika ellenére el is hiszik, amit pampognak... Vagy annyira félnek, hogy kihullanak a mézes csuporból, hogy minden orbán, meg varga féle hazugságot szemrebbenés nélkül szajkóznak és etetik a néppel. Mire kiderül, hogy hazudnak mint a vízfolyás, addigra totálisan legatyásodik ez a szerencsétlen kis ország. Ők meg kórusban röhögnek majd rajtunk. ...
m.macskosz
Figyelj, te megélhetési pénzügyi szakember! Ha valaki kedden azt mondja, hogy a vasárnapi üzlet bezárás rossz, szerdán meg azt, hogy jó, annak a véleménye egy kalap szart se ér!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.