Gyurcsány Ferenc évzáró sajtótájékoztatóján a Fidesz-kormány megroppanásáról beszélt. A kormánypárt szerint a baloldal idén háromszor bukott meg.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
De a fidesz sem tanult a baloldal bukásából, még inkább belehúzott.
Dr. Felipe
A fideSS csak egyszer fog megbukni de akkor kurva nagyot taknyalnak.
36
Mintaszerű az elbizakodottság és a bizalomvesztés időzítése a Fidesz részéről. Pont mint az MSZP 2006-ban az Öszödi beszéddel. Megnyerték a választást(szerintem elcsalva) és ezután kiszivárgott a beszéd, amit szerintem a Fidesz hozatott ki és tett nyilvánossá. De Gyurcsány nem mondott le azonnal, hanem kapva kaptak a 2008-as válságon és egy "szakértő" kormányfőnek berakták Bajnait levezetésnek, 2010-ig. Érdekes már írnak arról, hogy Gyurcsány kit látna szívesen Orbán helyén. És már neveket is mondott. Navrasics, Pokorni. Érdekes...Talán megismétlődik a kormányfői lemondás, 2015-ben, vagy 2016-ban???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.