Délutánhoz képest minimálisan gyengült a forint péntek estére a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@papa.49: szandokan joggal hiheti, hogy ez igaz, ugyanis ha én tavaly ilyenkor vettem egy kiló szaloncukrot 600 forintért, az idén meg ugyanazt 1.000 forintért kapom meg, az bizony azt jelenti, hogy a boltban hagyott pénzem-- statisztikailag -- 400 Ft-tal több! :)
A kormány kommunikációja szerint tehát, nekem olyan rohadt jól megy, hogy többet tudtam költeni szaloncukorra, mint tavaly...:(
@szandokan: Tudsz követni, ugye?
"Tényleg nagyon rossz lehet a helyzet."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@szandokan: ma, 10:31
Már megbocsáss, de ekkora marhaságot hogy tudtál leírni? Méghogy nincs Gyógyszerlobbi?! A világ legnagyobb (fél)legálisan működő bűnszövetkezete.
varrólány
@m.macskosz: 08:08 Szinte majdnem minden gyógyszerhez írva vagyon , hogy vese májkárosodás , szív és érrendszeri betegségek ,cukorbetegség magas vérnyomás stb... nem szedhető . Tehát elég sokan nem szedhetnének gyógyszert mert lehet a kisebb bajból nagyobb lehet.
varrólány
@szandokan: 10:31 A gyógynövényekből sem lehet sokat meg össze- vissza szedni, inni. De az idősebbek még tudták milyen növény mire jó , nem is volt annyi betegségük.
szandokan
@varrólány: Azért írják rá a mellékhatásokat a gyógyszerekre, hogy védjék magukat a gyógyszergyártók. Egy gyógynövény ugyanúgy okozhat vese vagy májkárosodást, csak mivel azokat felületesen vizsgálják be, vagy még úgysem, nem kötelesek ráírni. Ezek nem gyógyszerként, hanem étrend kiegészítőknek vannak feltüntetve, kizárólag OÉTI engedéllyel rendelkeznek, ami semmit nem jelent.
szandokan
@tivoli: Akkor igyál mondjuk medveszőlőlevél teát egy fél évig, és ha még jó a veséd, írd meg nekem. De ihatsz aloe verát is, és ha azt is túléled, te vasból vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.