A Magyar Szociális Fórum (MSZF) szerint december közepéig huszonöten fagytak meg Magyarországon, ellenben Vecsei Miklós, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alelnöke azt állítja, hogy nem létezik pontos kimutatás - írja keddi cikkében a Népszabadság.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Nem számít. Fontos,hogy a Várnegyedben a Lovardára 2 milliárdot kér OV. ! Valószínű meg is kapja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Mert a Fidesz kormány senkit nem hagy az út szélén !
Ahhoz, hogy egy pálya megfeleljen az előírásoknak, alapfeltétel, hogy a pálya gyeppel borított felülete fagypont alatti hőmérséklet esetén is megőrizze funkcionalitását. Ez azt jelenti, hogy a pálya felületét fagy-, és amennyire lehetséges, hómentesen kell tartani.

Az új gyepfűtési rendszer egy több elemből felépülő komplett megoldás. Mivel a fűtésnek köszönhetően a talaj vízáteresztő marad, a fagymentes pálya lehetővé teszi a drénrend-szer folyamatos működését, azaz lehetőség nyílik a csapadék elszikkasztására, így a talaj-előkészítés után először a drénrendszer lefektetése történt meg. A rendszer kialakításának első lépéseként a talaj felső rétegét le kellett hordani a pályáról. Ezután történt meg a dréncsövek megfelelő lejtéssel történő elhelyezése. A pálya körül a vizet össze kell gyűjteni, és az elvezető csöveknek megfelelő lejtést adva tovább kell vinni a pálya sarkaiba, ahol gyűjtőaknák kialakítására került sor. Az itt öszszegyűlt vízzel száraz időben locsolni lehet. Ezek a revíziós pontok lehetővé teszik a későbbi ellenőrzést is. A víz innen egy főtárolóba kerül. A dréncsöveket ezután befedték, és elkezdődött a fűtési rendszer kialakítása.

Hogy rohadnátok meg a stadionotokba Orbánnal együtt !
Toby
A parazita mocskos patkányok meg frakcióülnek...a lopás-sorozat mellett !
Az emberiség hulladéka !
tivoli
@nyanya001: ma, 10:21
Össznépi megmozdulást javaslok minden önkormányzat felé ahol fűtött pályás stadionok vannak, hogy +10 °C alatti hőmérséklet esetén nyissák meg kapuikat a fűtéssel nem rendelkező lakosság részére, ott tartózkodás céljából.
nyanya001
@tivoli: Azt hiszem ironizálsz, de én arra akartam rámutatni, hogy mennyi minden
sz@rságra telik de a nyomorultakat leszarják !
tivoli
@nyanya001: ma, 10:59
Valóban ironizálok, mert én ilyen cinikus vagyok. De lásd be, van benne logika: Kellemest a hasznossal..
Feraj49
@magyarbakancs: Kösz neked is, Orbán mentes Boldog Újévet !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.