Egyetlen egy nappal az útdíjrendszer átalakításának bevezetése előtt tette közzé a kormány, melyik útszakaszok válnak fizetőssé január elsejétől. Nem érdemes halogatni a vásárlást, hiszen azt is megtudtuk, hogy a jogosultság utólagos megváltása sem lesz ingyen. Egy nappal az új útdíjrendszer bevezetése előtt árulta csak el a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, hogy melyek lesznek azok az útszakaszok, amelyek az eddigiek mellett fizetőssé válnak január elsejétől. Szinte az összes gyorsforgalmi útra, tehát autópályára és autóútra matricát kell majd váltani. Könnyebb felsorolni azt, hogy mely szakaszok maradnak ingyenesek: az M0-s autóút az 1-es főút és az M5-ös autópálya között, valamint az M4-es autóút (4-es főút) és az M3-as autópálya között, a teljes M31-es autóút, illetve a Megyeri híd a 11-es és a 2-es főutak között.

Forrás: auto2.hu
Feltöltő: carpage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@kamazuka: Neked is békés, boldog Új Esztendőt !
Sajnos kicsit későn jöttél rá kire is szavaztál háromszor is !
Téged is megvezettek, mint másokat !
Üdvözöllek és jó évet kívánok ! Nyanya001 :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
carpage
Lesz, aki jobban jár, de lesz, aki rosszabbul: nem csak az M0, hanem vidéken is sok olyan út (nem autópálya!) válik fizetőssé, ami eddig ingyenes volt...
nyanya001
@kamazuka: Neked is békés, boldog Új Esztendőt !
Sajnos kicsit későn jöttél rá kire is szavaztál háromszor is !
Téged is megvezettek, mint másokat !
Üdvözöllek és jó évet kívánok ! Nyanya001 :)
tivoli
Milyen jól jár az a néhány "úrvezető" aki mostantól hasíthat az autóutak megritkult forgalmában. Senki nem megy se elől, se hátul, előzni se kell, csak nyomni a gázt. Hát nem megér egy kis matricadíjat?
A sok spórolós birka meg a városokban, alsóbbrendű utakon fogja szívni a szénmonoxidot, meg a sok kuplungolás miatt a fogát, a benzinkutak feltűnően gyakoribb látogatásakor.
kamazuka
@tivoli: Ne hidd,hogy spórolós lennék.Én egy roppant ajándékozós tipus vagyok!
Ami kaposvári közlekedésben kuriózum lesz holnap reggeltől arról tán még a Propeller is ír majd egy szép cikket!
Azt hiszem ezt nem akarhatta a tébolyúlt városvezetés!
Desischado
Az biztos, hogy olyan forgalom lesz a belvárosban, nem szólva a szénmonoxid nyeléstől, hogy az emberek odalesznek az örömtől! Köszönhetően a rablóbandának! Kiváncsian várom, milyen adók lesznek még? hogy rogyna rájuk az ég!
Toby
@kamazuka: Aki nem okult '98-2002-ből, aki kellő időben nem szerzett ismereteket orbánc patkány "fiatal demokratáról"(!) aki a parkánykormány uralma alatt eddig csak jól járt, akit a tetves qrmány pofátlanul megvezetett a választási osztogatással, aki nem vete észre, hogy a bősz nemzetizés mögött famíliáris gazdagodás és ennek megfelelően oligarcha kaszt alalult ki, aki egy betűjét is elhitte az "orbánc levelek" parasztvakító baromságainak, aki nem jött rá, hogy az un. "kormányhivatalok" valójában infókat gyűjtenek a magyar emberekről ( ezt a célt szolgálta a "népesség összeírása " nevű bővített Kubatov lista is ) - " nos, hölgyeim és uraim, kedves barátaim " az a fideszre szavazott !

Aki egy tisztességes társadalmat, tisztességes vezetőkkel képzelt el - az nem a fiatal - és álketresztény, de főleg nem demokrata csürhére szavazott !

Új év, új adók - b.ú.é.k földönfutók !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.