Több embert, köztük egy lányt is megvertek a biztonsági emberek a Music Fm és a Lights Off közös szilveszteri buliján. Vannak, akik kórházba kerültek, egyikük arról beszélt az Indexnek, hogy a helyszínen a rendőrök azt mondták, nem tudnak segíteni.

A bulit az Off Productions Kft rendezvényszervező szervezte, a buli promócióját viszont az országos kereskedelmi rádió, a MusicFM tolta meg. Talán ezért is volt ekkora érdeklődés, amire a szervezők láthatóan nem készültek fel.

Verekedés és erőszakoskodás is volt a West-Balkánhoz hasonlított Music Fm bulin

A káosz láttán sokan a tragikus bulijáról hírhedt West-Balkánt emlegették.

A beszámolók szerint a tömeg sorba rendezését, kordonnal való kezelését elmulasztották. A ruhatár volt a legnagyobb para: részeg vagy teljesen tapasztalatlan ruhatárosok próbálták kezelni az igényeket.

A ruhatár előtti rozoga asztal egy idő után felborult, valakinek a lába tört. A ruhatárosok összekeverték a jegyeket, sokan maguk próbálták megszerezni a kabátjaikat, rosszabb esetben másokét. Ezek egy részét a biztonságiak kikergették, megverték, elszabadultak az indulatok.

A pavilonban a vécék büdös, mocskos mobilvécék voltak. Sokan az ellopott kabátok miatt a durva mínuszokban gyalog mentek haza.

Több károsult résztvevő feljelentést tett és tüntetést szerveznek a Music Fm elé.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Okulhattak volna a West Balkán tragédiából. De egy lányt megverni egy őrnek... Na, ez és a körülmények, önmagáért beszél.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Okulhattak volna a West Balkán tragédiából. De egy lányt megverni egy őrnek... Na, ez és a körülmények, önmagáért beszél.
wagabund
(Végre kaszálhatunk)

...hogy a tömeg ilyen aggresszív lesz? Hááát kérem mi mindent megtettünk, de főleg a fiatal lányok verték a biztonságiakat...azok csak illendően védekeztek.
...tisztelt bíróság, mi a leg alaposabban, megfontoltan kezeltük a ruhatárat...nem is lett volna baj, ha az a sok pocsolyarészeg diák nem viselkedik ilyen méltatlanul...
hogy? ez az irha? kérem ezt találtam, és pont jó rám, nem akartam, hogy a kukába dobják a szemetesek..
...a bevétel?...ááá... az nagyon szerény volt, buktunk is eleget, de azért, hogy képzett biztonságiakat alkalmazzunk, dupla létszámmal..ezt bizonyíthatják azok a nagyon kedves rendőrurak is...nem történt semmi.
...és ez a hála? most itt állok..
papa.49
@wagabund: Ez a cég a patkányok birodalma...
papa.49
@Desischado: Aki kiadta ennek a cégnek az engedélyt állhatná a kártérítéseket is...De semmi nem fog történni mert ,,jó helyre,, született faxi a góré...
wagabund
na... a cég teljes mértékben elhatárolódik a személyzet hibájától... a ruhatáros néni az egyedüli felelős...

kérem a tisztelt bíróságot, hogy hozzon példás büntetést... tanulja meg, lehetőleg rövid láncon, kenyéren és vizen senyvedve az előzetesben, hogy a ruhatár az komoly munkahely... télen kabát nélkül azok az aranyos fiatalok, a jövő zálogai... brrr...
Szimba
Érdekes, tavaly nem nem volt semmilyen atrocitás a MusicFM bulin. Az ideit nem bocskor szervezte?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.