Meglévő párt tagozatává nem válnának, az elmúlt 25 év politikai szervezeteivel nem akarnak azonosulni, de saját pártot a következő választásra már tervezgetnek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
@freemanpetya: Abban egyetértünk: kell a változás. Ha a most tüntetők nem csinálnak valamilyen pártot, akkor ugye még esély sem marad a parlamenti bejutásra. A Fidesz, a Jobbik, a többi ballibsi párt sem kell, akkor mitől reméljük a változást? Az hogy a tüntetők a "semmiből" jöttek az azért jó (mert ugye a régi arcok nem kellenek). Általában minden "formáció" és a vezetőik is hasonlóan kerültek előtérbe. Ötleted, megoldásod esetleg?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@eszegfu: Magam is így vagyok a tömeg előtti beszéddel..ahhoz igencsak "tökösség", magabiztosság kell... bele lehet jönni..de..
...inkább a mondókán akadok fenn...valahogy nem ragadott meg semmi...úgy érzem, olyan kicsinyes, kicsit "prolis" volt némely mondat... sajnos nem volt bája a tüntetésnek, még akkor sem, ha egy kisgyerek is ott álldogált fenn..

A szónoklatokat most jobb helyeken kockáról kockára elemzik, és tanítják a hibákat.
Azt hittem egyre jobbak jönnek...de nem...akár a szocik..azok sem tanulnak semmit.

Az egybegyűltek arcát látván, nem hiszem, hogy mind ott lesz a következő tüntetésen is.
Nem az időjárás miatt..

Nem tudom más országban ez hogy van, de a végén jelezték, hogy sokba' van a "technika"... kérte a hölgy, legyenek szívesek tehetségük szerint hozzájárulni.. ez olyan klubrádiós, koldulós.. a maradék hevületet is lehűti.

szerintem
eszegfu
@freemanpetya: Egyáltalán nem sértődtem meg! Csupán rá kellett jönnöm: "elbeszélünk" egymás mellett. Még mindig fenntartom azt a véleményemet, hogy Te szépen le tudod irni (akár cizelláltság nélkül) a dolgok elvi részét, de gyakorlati megoldást nem kinálsz. Én pedig hiába értem, vagy csak igyekszem megérteni, nekem a gyakorlat, az elvek kipróbálása, ennek megmutatása jelentene bármire is megoldást. Ez olyan, mint egy recept, leirják az elkészitéshez szükséges klf. anyagot, mennyiséget, ami nekem az elvi rész... és ezek után elkészitem, ahogy leirták, és mégis ehetetlen... ez pedig a gyakorlati része. Azt meg Neked kellene belátnod: a legtöbb ember olyan "eccerü", mint én.
eszegfu
@wagabund: Sajnos, akárhogyan is szeretnék ellentmondani, megvédeni őket, érzem én is, hogy ez nem volt az "igazi"...amit vártam tőlük és amiben reménykedtem.
wagabund
@eszegfu: akkor csak jól érzem, hogy nem a tömeggel van a baj..
eszegfu
@wagabund: Szerintem sem az emberekkel van a "baj". Nincs egy markáns egyéniség, akire jó ránézni, akinek jó a kiállása (ezt nem feltétlen a kinézete határozza meg!) és ezt képes is magával ragadóan elmondani. Pl. én nagyon sajnáltam a volt NAV-os Horváth Andrást, amikor először hallottam beszélni. Érezni lehetett a hangján, hogy izgul, remeg a gyomra, szinte már azon idegeskedtem: nehogy elájuljon. Pedig -- ha csak a fele is igaz, amit állit -- az is elég lenne egy esetleges vizsgálathoz. De az egész kissé erőtlenre sikeredett. Az is igaz, hogy a következő már 1 fokkal jobb volt. Sok az olyan ember, aki, ha megmondják mit csináljon a hátramenetbe tett traktort is képes előre huzni, vagyis inkább megcsinál mindent, minthogy vezesse, vagy összefogja az embereket. A határozott egyéniségü vezető hiányzik szerintem, de remélem hamarosan valaki csak "kikerekedik" ebből a történetből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.