Az újabb kihívás könnyen lehet, hogy Mezőkövesden éri el a csúcspontot. Ott fog a kormánypárt frakcióülni. Előfordulhat, hogy ebben az esetben a frakció egy bizalmatlansági indítványról dönt. Nem is annyira a Kedves Beteggel szembeni humanizmustól, mint saját hatalmának átmentési vágyától hajtva.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
@kkalman: @Linna: Ráadásul nem is az Orbán iránti hűségre, hanem a mindnekori Vezér és pártja irántira.
Ezért nem okoz(ott) gondot a fenekek lecserélődése '90 után
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Linna
Jézusom, hát ő az államfő! Még ha nem is irányít, a legfőbb szó az övé. Árpi bácsi miért nem félt? Bárcsak örökre ő lehetett volna! Élne 150 évig!
tivoli
@Linna: ma, 12:25
Árpi bácsi sem csinált egyebet, mint az őt megbízók érdekeit szolgálta ki.
Ez már ilyen.
Linna
Nem tudom, lehet, de mégsem olyannak tűnt. Tudott megfelelően viselkedni, beszélni, sokat dolgozott, és azt gondolom, hogy őt eléggé szerette az ország is. Ha nem értesz egyet, felejtsd el, amit írtam, nem akarom, hogy megmásítsd az emlékeimet! Kérlek!
Senara
Megint megy az álmodozás ...sajnos .
GeoCravker
@tivoli: Árpi bácsi, ha emlékszel egy nagykoalás megállapodás révén lett jelölve. Kompromisszumos jelöltként, és egyedüli olyan jelöltként, aki miatt a tömegek letettek a közvetlen választás óhajáról.
Amellett, bár pro forma SZDSZ-es volt, sokkal inkább azt az irányát követte a madarasoknak, amelyik akkor már félreállításfélben volt, majd Solt Otilia halála után végleg taccsra is került.
GeoCravker
@Senara: Az még megmaradt. De majd megadóztatják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok