Az internetről szóló nemzeti konzultáció előkészítéséért és lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos azt mondta: először a nemzeti konzultációk sorában, nemcsak a választójogú polgárok, hanem a 14 évnél idősebbek is megtehetik javaslataikat, ezek összegzése pedig február végére készülhet el.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Jaj de jooooo! Szoval tompika agya eljutitt egeszen addig a demokratikus gondolatig, hogy - mivel mar a 8 eves kolykok is boszen neteznek az iPhone-jukkal - , meghuzva a hatart a 14 eves kornal, mindenkit bevon a demokratikus kerekasztal vitaba!

Tompika! Te nagyon allat! Mirol is pampoghatna neked egy 14 eves kolok, amikor nem o, hanem a kedves szulei fizetnek az internetadot, (mar ha orommel megszavazna valami agyilag visszamaradott COF-os).
Igaz, amig ragod a vezir altal neked dobott gumicsontot, addig se csinalsz gyereket, nem nyilatkozol baromsagokat a neten, es nem twittehuszarkodsz ugyanott!)

Azert majd kivancsi leszek, hogy hogy fogja ez a higagyu beepiteni a "tanulmanyaba" a 14 evesek velemenyet, koveteleseit?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.