Juhász Péter feljelentésében leírta, hogyan működött az "Ötker-modell". Szerinte a kerület az ingatlanpanama fedezésére színházasdit játszott.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
"Önkormányzati iratokból kiderült, hogy a jegyző közös megegyezéssel távozott, és megkapta mindazt a juttatást, ami ilyenkor kijár. Rogán az erre rákérdező Híradónak elismerte, hogy mégis közös megegyezéssel távozott a jegyző, amit azzal magyarázott, hogy ez egy jogi formula, és azért kellett, hogy ne legyen a távozásból évekig tartó pereskedés."

Ejnye kispatkány ! Ismét hazugságon fogták a mocskos pofádat !
human
@Toby: De ha jól végezte a munkáját, akkor miért távozott? Ha pedig nem jól végezte a munkáját, esetleg lopott, akkor miért nem azonnali felmondás és fel is út le is út? Ezek valami más dimenzióban élnek.
szöszmösz
Ez már megint nem gurult el, ez a tóni annyira feledékeny, meg annyira sötét.
Aki nem bízik az emlékezetében az ne hazudjon,! Ezt az egyszerű kis közhelyet legalább megtanulhattad volna, hamár ennél többre nem futja.
dr. prédikátor
Remélem a Juhász Pétert nem üti el egy osztrák magyar kettős 90 éves állampolgár!!!Meg az autóban se vesz be semmit!!!
Toby
@human: Látod, többek között ezért is nem tiszta ez az "elbocsájtás" !
human
@Toby: És biztos nem ő az egyetlen, aki kellemetlenné vált a pártnak piszkos üzelmei miatt, de azért "tisztességesen" kifizették távozáskor. Csak most ez a név merült fel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.