Az ügyészség szerint a magánmentős furikázás ügyében nem volt bizonyíték a hűtlen kezelésre – írja az Index.

A Gyermekrák Alapítvány elnökét a BRFK Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztálya gyanúsította meg tavaly októberben kisebb (félmillió forint alatti) vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés vétségével.

Az ügy előzményeként az Index 2013 decemberében tárta fel, hogy az alapítvány "Gyermekmentő" feliratú betegszállító Mercedes kisbuszát Balogh napi rendszerességgel használta arra, hogy a dugót kikerülve jusson el budai otthonából a Gyermekrák belvárosi irodájába.

A gyanúsítás ellen Balogh panasszal élt, mivel szerinte nem volt törvényes alapja az intézkedésnek. A VIII. Kerleti Ügyészség a panasznak helyt adott, az indoklás szerint nem álltak rendelkezésre a szükséges bizonyítékok, így Balogh gyanúsítotti jogállása megszűnt. Az intézkedés október végén történt, az Index azonban csak most értesült róla.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@Horizont: Egy dolog az idex sem egy Teréz anya. El is marasztalta a törvényszék 2014-ben.
Senara
@szaboria1: A mno számomra nem igazi. Bírósági papírokkal bizonyíts ... sehol nem találom pedig az össze fiókot átkutattam ...pedig nagyon kerestem , hogy megfeleljek kérésednek ... ja és a részedről nagyon fontosnak tartott Index elmarasztalást sem találtam semmit jaj de igen gyermekrak.hu/new_index.php?lang=hu&tab=0_sajtohelyre&sub=1&id=23&mu=off nagyon komoly :-)))
szaboria1
@Senara: Nem erre gondoltam kutakodjál még. Egy dolog azért érdekes a felügyeleti szervezete azaz ügyészség miért nem tudja akkor megfogni ha szerintetek sáros az alapítvány.
oncogito
@szaboria1: - Vida Ildikót miért nem?
Senara
Komolytalan beszélgetés felesleges időtöltés .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.