Pécs polgármestere szerint az általa irányított település hamarosan az öt legolcsóbb magyar nagyváros egyike lesz. Páva Zsolt kiemelte: az elmúlt években minden közszolgáltató cégtől azt kérték, ne emeljék, sőt ha lehet, csökkentsék a közszolgáltatások díját.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tökyke
Hát persze Zsóti ! Kúrva olcsók lesznek pl. az ingatlanok, mert mindenki aki megteheti menekül ebből a városból. Nincs se munkahely, se közbiztonság ( ha jól tudom pont a te lányodat erőszakolták meg nem is olyan régen.) se megfelelő élet , se jövőkép itt. Kivételek azért vannak. Csizi Petike, Bánki Erik, Hoppál Peti meg a sleppetek egész jól megélnek itt a mi kifosztásunkból. De igazatok is van. Erre szavazott ez a birka népség. Egye is meg amit főzött.
Ami lehet hogy olcsóbb lesz ebben a városban, az maximum a fehér cérna, meg a vadászkutyán a légfékbetétszűrő. Dehát ezek is elengedhetetlenek a boldoguláshoz...
Senara
A rezsicsökkentés lassan semmit sem ér Páva- táncos inas .
Főlökött
Repülj Páva...
Ja ez nem az a műsor ? Ja ez a viccözön kategória...Mivel itt a legnagyobb a nemlétező ingatlanadó, állt a bál a vízmű miatt, most áll a bál a PK.Zrt.-Tüke miatt - milliárdos kártérítési perrel színezve.
Még a magasház ügye is levegőben, mint a net-felhő...
Munkahely pedig nincs, csak jólfizetett politikusi gárda, melyek néznek, mint maci a málnásban és beszélnek blődségeket - jó pénzért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.