Az állítólagos V. kerületi ingatlanpanama lényegét nem az egyes ingatlaneladások, hanem az ezekből kirajzolódó rendszer jelöli ki a feljelentést készítő egyik jogász szerint, aki úgy véli, hogy az ügyészség és a rendőrség ingatlanszakértők kirendelésével tudná bizonyítani a visszaéléseket, akárcsak a Hunvald-ügy esetében tették. Ennek ellenére komoly kételyei vannak, hogy erre sor kerül.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Megindult a terelés. Gyurcsány lesz a hunyó. Tudtam.
hetöndöe
Lefordítom magyarra,az a bizonyíték,ami Hunwald ügyében megállt a bíróságon,ugyanaz jelen pillanatban csupán baloldali ármánykodás.
A hülyék még mindog 2/3-ban vannak.
tivoli
@Vizual: ma, 12:46
Már megint kezded a Gyurcsányozást? :))
Vizual
@tivoli: Próbáljál értelmezi is. Ha nem megy segítek. Mert ha kérdezel nem fog leesni a koronád.
tivoli
@Vizual: ma, 13:13
Ne vedd zokon, de ezen a portálon a Gyurcsány név tabu!
Egyébként a KISZ vagyonra gondolsz?
Vizual
Ahogy ígértem megmagyarázom: Rogán egy csomó simli megállapításának várományosa. De nem lesz felelős semmiért mert a rendszereken átívelés az ott kezdődik "Gyurcsány" a felelős.
Azt meg ne mond meg nekem, és senkinek, hogy mit írjon. Te nem tilthatsz le semmit. Gyurcsány kb 5x többet ér mint bármelyik képviselő a FIDESZBŐL. Orbánnal együtt. És csak a kajla magyar aki nyáladzani kezd a Gyurcsány szóra, mint Pavlov kutyája. Tudod a feltételes reflex !?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.