A dunántúli megyékben havazás és helyenként hófúvás nehezíti a közlekedést, az érintett területek útjain lassú a haladás, folyamatosak a balesetek, az árokba csúszások - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) vasárnap délelőtt az MTI-t.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

73
Megint fontoskodik a katasztrófálisvédelem.Régen is mindenki megoldotta a problémáját,ma is megoldják az emberek.Le esik pár centi hó és már fontoskodnak.Mi lenne,ha esne fél vagy egy méter hó?
papa.49
Esett 10-15 centi hó, és megbénul a közlekedés, vajon miért engedik be az országba a kamionokat a határon ha nincs hóláncuk???
2000. ben jártam Brassóban karácsony előtti napokban, 23. án indultam hazafelé, akkor szakadt le a hó, minden autót , a szgk. is megállították, ellenőrizték a rendőrök hogy van-e hóláncod, akinek nem volt az bekísérték a következő benzinkútra ott vehetett vagy nem mehetett tovább...
Ezt miért nem lehet nálunk is betartatni???
Clavigo
@papa.49: Mert akkor nem lenne létjogosultsága a "Vakondi elvtárs " által vezetett vízfejszerű képződménynek..
73
Megint fontoskodik a katasztrófálisvédelem.Régen is mindenki megoldotta a problémáját,ma is megoldják az emberek.Le esik pár centi hó és már fontoskodnak.Mi lenne,ha esne fél vagy egy méter hó?
Dr plágium
Amíg nem kapok sms-t bátran nekiindulok :) Ha megjön az üzi akkor is, csak két kocsival :)
papa.49
Meg persze tolni kellene a havat, Brassó 450 km a határtól a ,,lenézett,, Erdélyben két baxot nagy teherautó ment elől mindkettőn tolólap, Fogarastól Aradig jöttem mögöttük... A hegyi szakaszokra meg fel se engedték a kamionokat...
Volt ahol méteres torlaszokat vágtak át az autók, itthon van szervezési hiba is abban hogy ilyen nagy feneket kerítenek ennek a hónak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.