Folytatódott a Fidesz-KDNP népszerűségvesztése a Tárki januári mérése szerint, míg az ellenzéki pártok közül a DK hirtelen növekedését emelte ki a véleménykutató az eredményeket ismertető szerdai közleményében.

A kormánypártok támogatottsága a teljes népesség körében nem változott jelentősen: januárban 24 százalékon áll a novemberi 25 százalék után, a pártválasztók között azonban 41 százalékra csökkent a támogatottságuk a korábbi 45-ről. Október óta összességében 14 százalékponttal esett a Fidesz-KDNP ez utóbbi körben.

Az ellenzéki mezőnyben az MSZP és a Jobbik között szoros a verseny, kismértékben az utóbbi vezet. A Tárki felmérése szerint a Jobbikra januárban a teljes népesség 12 százaléka szavazott volna, míg az MSZP-re 11 százalék, megegyezően a novemberben mértekkel. A pártválasztók körében a Jobbik 21, az MSZP 19 százalékon áll.

A DK támogatottsága 3-ról 6 százalékra nőtt a teljes néoességen belül, a pártválasztók körében 11 százalékra növelték táborukat a novemberi 5-ről.

Az LMP a teljes népességen belül 3, míg a pártválasztók körében 5 százalékon áll a Tárki mérése szerint, és az Együtt, valamint a PM eredménye is változatlan: egyaránt 2 százalékon állnak a bővebb kategóriában, míg a szűkebb körben 4 százalékon.

A preferenciájukat titkoló vagy pártot választani nem tudók aránya változatlanul 42 százalék.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
"szandokan
@verőce21: Van néhány ismerősöm, folyamatosan Orbánt szidják, miközben jobban élnek mint a szocik idején. Olvassák, hallgatják az ellenzéki híreket, hogy milyen egy szemétláda is ez az ember, mert ott hagyja az út szélén az embereket, pedig nem ezt ígérte..."

Remélem, hogy majd a gyerekeid, unokáid is így fognak örülni a huszonöt-harminc év múlva lejáró 10 %-os kamatú államkötvényeknek, amit nekik kell majd összedobniuk. Esetleg akkor is elkiabálja az aktuális szemfényvesztő, hogy a Kádár meg a Gyurcsány csinálta?
verőce21
@nezelodo: (08:02) Hacsak addig valamelyik következő kormány rendeletet nem hoz a 30 éves lejáratú Államkötvényekre, hogy ezentúl kötelezően Békekölcsönt kell jegyeztetni az értékükben. Aztán majd "kisorsolják" akik visszakaphatják a pénzüket.

Mert a buta és tanulatlan kommunisták igen szaporítják Fletó pártját. :)
nezelodo
verőce21
Egyenlőre nem a Fletó pártja, hanem az Orbán kormány árulja az államkötvényeket pl az azerieknek a baltásért 10 % kamatra, amit majd az unokáinknak kell kifizetni, úgyhogy ne beszélj mellé. A kisorsolás is folyik, pl visszavonták a gyesen lévő kismamák adómentes kereseti lehetőségét, szóval kisorsolták őket, majd májusban meg is tudják, amikor mégiscsak perkálni kell. Igaz akkor már szavazni nem kell a dakotákra, csak a választás előtt kellett kábítani őket, most már kijózanodhatnak.
kukac50
Olyan mélyre zuhanhatna,hogy többé soha ne lássuk Őket.
palika
Milyen érdekes, a Jobbik egyre népszerűbb, de erről nem nagyon beszélnek!!!
Nil
@verőce21: örülök hogy okos vagy - de ez nem indok azokra a lépésekre miket ov tesz hiszen azt mondta folytatja és nem azt hogy elölről kezdi és tartotta a szavát - kivételesen

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.