A tizenegy-tizenkettedikes gazdasági anyagot kell most a kilencedikes diákok fejébe nyomni. Miközben sem számukra, sem az informatikai tárgyakhoz nem készült könyv. Egy pedagógus pokoli beszámolója az iskolai helyzetről. Szívesen írnám, hogy ha ráismernek az önök vagy gyermekük iskolájára, az a véletlen műve, hogy mindez a képzelet szüleménye, de sajnos ez a rögvaló. Tanulságos volt a félévösszegző tantestületi értekezletünk. Megerősített abban, hogy nemcsak nem fogok portfóliót feltölteni, hanem elhagyom a pedagóguspályát, amilyen gyorsan lehet. Az igazgatónk először is a személyi feltételeket ecsetelte, amit úgy összegezhetnék, hogy nagy a jövés-menés. Nagyon igaza van Nagy Emíliának, a november 17-i tüntetés leginkább épkézláb szónokának, aki úgy érzi, ezzel az új rendszerrel a kisebb iskolák családias, ismerős, baráti jellege is megszűnt, hiszen a jól ismert takarítók, gondnokok helyén mindig újabb és újabb arcok váltják egymást – köszönhetően a közmunkaprogramnak. A...

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Én is egyre több helyről hallom, hogy ezt-azt a tanárnak vagy a karbantartónak kell megvenni. Sőt van ahol ez alkalmanként elvárás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.