Dúró Dóra szerint "színvaknak" kell lenni az oktatásban, etnikai hovatartozás alapján nem tehető különbség gyermek és gyermek között, azonban "ennek nemcsak abban kell megnyilvánulnia, hogy nem diszkriminálhatunk senkit azért, mert a cigánysághoz tartozik, hanem abban is, hogy nem szabad a rasszizmus bélyegétől félve olyan gyerekeket beengedni a normál oktatási rendszerbe, akik valamilyen szempontból nem oda valók".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gödörben
Igaz. Azt sem szabadna engedni, hogy pl 2.os osztályba 12 éves gyerek járjon Ez milyen romboló viselkedési zavarokat okoz a gyerekeknél? Ezzel nem törödik senki, csak a nem oda való gyerek érdekeivel. 1/20 az arány. REMEK. Csak így tovább. Már az ovodában is ezt teszik. Hol marad az egyenlő érdekérvényesítés?? Miért nem egyformán ítélik meg a magyarokat??? A politika érdeke kívánja, hogy egyes népcsoportok ki legyenek emelve. Mi lesz ennek a vége???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.