"Helyi bolond, akit valójában kezelni kellene... 15 éve járja az elsőt az egyetemen" - mutatott be egy debrecenit a volt polgármester a miniszterelnöknek egy tavalyi kampányrendezvényen. Miután a privát közlés nyilvánosságra került, a helyi férfi beperelte Kósa Lajost, a bíróság pedig részben igazat adott neki.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Basszus lala! Te se fejezted be az egyetemet ! Akkor te vagy Debrecen másik bolondja??? De tuti hogy a kedves debreceni kommentelők az első helyre tesznek mert ők legalább ismernek.
papa.49
A Mr. 20% nak nagyon kinyílt a csipája, vissza kéne vennie, mert még rákefélhet...
Mobil123
@papa.49: Inkább talán nem :-)) Gondolom nem véletlen választott az asszony nőt magának:-)))
Toby
Aszonta Kósa Teheccséges Huszár Csávó, hogy "15 éve járja az elsőt az egyetemen" - te meg képtelen voltál dipót szerezni - kicsi huszár !
Meg ott van a Dajcs, 14 évig várta a "kedvező" alkalmat az államvizsgáira, amíg csókos ( halálában nem kívánom bántani ) nem lett a vizsgabizottság elnöke !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.