Talán nem túl cinikus dolog azt állítani: ma nincs nagyobb akadálya a cigányság integrációjának, mint hogy néhány vezetőjének túl jól sikerült az asszimilálódás. Ennyire nem kellett volna magukévá tenniük a többség legrosszabb hagyományait.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

freemanpetya
Nem mentegetem ezeket a százmilliókkal bohóckodó hatelemiseket, de gépnarancs nénik-bácsik a norvégozásról nem akarnak írni? Arról, hogy az egész program horizontja a gyűlöletbeszéd visszaszorítása volt, ennek ellenére a kormánykritikus haverok, kormánykritikájára szórták számolatlanul a pénzt, felhasználva hozzá a gyűlölettel sújtott cigányságot, akik csak arra kellettek, hogy a kormánykritikát megjeleníteni képes haveroknak szórjanak magot? Erről is írni kellene a kiegyensúlyozott tájékoztatás és alapvetően az emberi igazságérzet miatt. Persze ki tudja milyen támogatásból működik a gépnarancs...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.