A vasárnapi zárva tartásról volt szó a TV2 Mokka című adásában, amikor Demcsák azt feszegette, miért lehetnek nyitva a boltok a kikötőkben.

Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) főtitkára éppen a vasárnapi zárva tartás alóli kivételekről beszélt, amikor Demcsák Zsuzsa megjegyezte, „aztán hirtelen kivonták a kikötőkben lévő üzleteket”. Vámos erre megjegyezte, „a hajóállomás külön történet”, illetve az ottani boltok „a gazdasági súlya a nullához közelít, kevés kikötő van és ezekben is kevés üzlet”, mire Demcsák azzal reagált, hogy „nem is a gazdasági súlya miatt került ez reflektorfénybe”.

Orbán Viktor veje, Tiborcz István és üzlettársa egy keszthelyi kikötőt, valamint több ingatlant is vásárolt korábban. Az üzletet még decemberben kötötték meg. A 23 millió forintos adóssággal terhelt cégért 7 millió, a kikötői ingatlanokért további 330 millió forintot fizettek a keszthelyi önkormányzatnak, illetve a vitorláskikötőt korábbi tulajdonosának, az állami Balatoni Hajózási Zrt-nek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.