A Fidesz szerint a baloldali politikusok "tovább folytatják a kétségbeesett hazudozást".

A kormánypárt ezt pénteken arra reagálva közölte az MTI-vel, hogy az MSZP napközben felszólította Péterfalvi Attilát, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnökét, hogy haladéktalanul indítson vizsgálatot Kubatov Gábornak, a Fidesz pártigazgatójának "fiatal gerillái" ügyében.

Márton Roland, az ellenzéki párt alelnöke sajtóhírekre hivatkozva azt mondta, a Fidesz több százezer választó adatával élhetett vissza. A 444.hu pénteken azt írta, hogy egy fiatalokból álló csapat a tavalyi választások alatt sokszor törvénytelenül gyűjtött adatokat a választópolgárokról.

A Fidesz szerint a baloldali politikusok "jobban tennék, ha a sajtó által kitalált és légből kapott hazugságok helyett, inkább a tényekkel foglalkoznának".

"Például azzal, hogy zűrös és kiszámíthatatlan veszprémi jelöltjük elvenné a veszprémiektől az ingyenes állami oktatást és egészségügyi ellátást" – írták, hozzátéve, a baloldal figyelhetne arra is, hogy Kész Zoltán nem hisz az általános választójogban és aki esélyegyenlőségre vágyik, azt elküldené Észak-Koreába.

"Talán inkább emiatt kellene aggódniuk és vizsgálatokat indítaniuk" – zárta közleményét a Fidesz.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

oncogito
@lampa laz: - sajnos, az elem a híveik, akik feltétel nélkül kitartanak és mindent elhisznek. És ijesztően sokan vannak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@oncogito: Szerintem azért mégis csak van feltétel...ugyanis addig élnek jól a hivek, amig O.V. van hatalmon, kétségeim vannak, hogy az elvekkel értenek ennyire egyet. Egy-egy átszervezéssel, amiből most elég sok van, kikerülhetnek a jól keresőkből, esetleg munkanélkülivé válnak és akkor rögtön érzik saját bőrükön: "senkit sem hagyunk az ut szélén". Ugyanis -- szerintem -- már szinte nincs mit ki-, fel-, akár beosztani, igy most egymástól próbálják az összeharácsolt állásokat, üzleteket, vagyont elszedni, kipiszkálni a poziciójából.
coyote3
Ebben az a szörnyű, hogy ezek a "rászoruló" agyatlan barmok ezt komolyan is gondolják ...
oncogito
@eszegfu: - elég ha beleolvasol Orbán facés oldalára. Dobsz egy hátast!
eszegfu
@oncogito: A "hátast" most kihagynám... nem tudok majd felállni. De összeszedem magam és ellenszenvemet elnyomva, megpróbálok beleolvasni.
oncogito
@eszegfu: - azért a biztonság kedvéért jó magas háttámlás székben ülj, amíg olvasod:
www.facebook.com/orbanviktor?fref=ts
eszegfu
@oncogito: Csak éppen belepillantottam! A leggusztustalanabb, hogy a "nem tetszik" NEM müködik! Ha ráklikkelek, előre ugrik, mekkora a tetszése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.