A Fidesz továbbra is várja a baloldal válaszát arra, hogy azonosul-e a veszprémi időközi választáson független jelöltként induló, de a baloldali pártok által is támogatott Kész Zoltán "antidemokratikus nézeteivel" – közölte a kormánypárti frakció szóvivője szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

Tuzson Bence azután szólította fel ismét a baloldalt, hogy – mint mondta – pénteken az M1 Híradóban újabb tények jelentek meg Kész Zoltánnal kapcsolatban, felvételek, írott dokumentumok bizonyítják a jelölt álláspontját. Idézett tőle egyebek mellett egy olyan véleményt, amely szerint az egyénnek nincs felelőssége a közösséggel szemben, "az olyan alapvető kötelezettségeit, mint például az adófizetés, nem kell teljesítenie".

A Fidesz-frakció választ vár a baloldaltól arra, miért titkolták el, hogy Kész Zoltán milyen nézeteket vall, miért tagadták a bizonyító videofelvétel létezését – mondta a szóvivő, aki azt a kérdést is feltette a baloldali pártoknak, hogy "olyan embert kívánnak-e az Országgyűlésbe küldeni, akinek antidemokratikus nézetei vannak".

Tuzson Bence hangsúlyozta: aki nem hisz az alapvető demokratikus értékekben, annak nincs helye a magyar politikai közéletben.

Kész Zoltán azonban – folytatta – ilyen, a demokrácia elveivel alapvetően ellentétes nyilatkozatokat tett. Arról beszélt, "nem hisz a képviseleti demokráciában, abban, hogy mindenkinek egyenlő szavazati joga legyen", "nem hisz az esélyegyenlőségben" és az egymás iránti szolidaritásban sem, a magyar fiatalokat pedig "lustának tartja" – sorolta a Fidesz-frakció szóvivője, aki szerint a veszprémieknek nincs szükségük ilyen jelöltre.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Ki is mondta anno,hogy korrupt kormánynak nem kell adót fizetni és éljünk az állampolgári egedetlenség lehetőségével?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
Ki is mondta anno,hogy korrupt kormánynak nem kell adót fizetni és éljünk az állampolgári egedetlenség lehetőségével?
kakaósbögre
imádom amikor egy fideszes a demokráciáról beszél.
hetöndöe
@kakaósbögre: Görény az illatról.:-)))
Dr. Felipe
Majd akkor pofázzatok "gecik" mikor simicska visszatér a szánkózásból. :) Lesz még sírás rívás mikor elmeséli ki is az a Kaya Ibrahim.
F_Viktor
Ennyire tellett a fityesznek a a tegnapi nap után?
Ezzel nehéz lesz elterelni a figyelmet a tegnapi hírekről:
- Hende hempergése közpénzen,
- geci fityesz,
- Vitézy adatlopás,
- jobbikos képviselő rokkantnyugdíjas verés,
- jobbikos képviselő téli bahamai útja qrvájával.
JAJMÁR
A fides és a Tuzson vajon miben hisz? Hisz az illiberális demokráciában, vagy elhatárolódik tőle? ... és mit gondolnak arról, hogy a mai Magyarországon van-e esélyegyenlőség? - de tudom, nekik nem ez a lényeg, mert már megint ott a szálka a másik szemében...

(ami egyébként tényleg ott van, és nem ártana kihúzni...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.