Az Európai Unió több hatósága is kifogásokat emelhet a paksi bővítéssel szemben, ami akár a projekt leállítását eredményezheti. Budapest azzal vádolja Brüsszelt, hogy rejtve be kíván avatkozni a magyar...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Lázár: Erőmet, képességeimet meghaladó feladatokat bízott rám a miniszterelnök

és nagyon várom már, hogy leadhassak a portfóliómból. Energiapolitikai szakértő például nem vagyok, kereskedelmi, üzleti kérdésekkel kapcsolatban nem akarok válaszolni.

Ezt Lázár János Szél Bernadettnek mondta el, aki azt firtatta, hogy vajon az állami MVM-ből a gázimportba szövevényesen kapcsolódó offshore MET Holdingba áramló emberek nem visznek-e magukkal olyan információkat, melyek károsítják az államot, és egyáltalán: mi értelme volt a Orbán-közeli cégnek kiszervezni az egész gázüzletet?

index.hu/belfold/2015/02/23/parlament_pp/lazar_eromet_kepessegeimet_meghalado_feladatokat_bizott_ram_a_miniszterelnok/
nyanya001
Brutális áramszünet jöhet hamarosan !
Minden eddiginél jobban rámutat a napenergia szerepének erősödésére, hogy a közelgő napfogyatkozás egész Európát megrázó áramkimaradással fenyeget. Tíz évvel ezelőtt csak egy ritka jelenségként csodálták volna meg az európaiak a nappali sötétséget, míg most emiatt elsötétülhetnek számítógépeik képernyői.

A jövő hónapban esedékes napfogyatkozás kiütheti Európa áramellátását, mivel olyan sok országban nőtt meg a napenergia részaránya az elektromos energia termelésében, hogy a nappali sötétség súlyos zavarokat okozhat - írja a Financial Times energiaszolgáltatók figyelmeztetését idézve. Nem lehet kizárni, hogy komoly áramkimaradások lesznek - közölte az elektromos hálózatok üzemeltetőinek szervezete, az European Network of Transmission System Operators for Electricity.
www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/brutalis_aramszunet_johet_hamarosan.593944.html
Dr. Felipe
@nyanya001: Hát Lszájmon agytröszt már megmondta hogy: "Akkor is kell áram mikor nem süt a nap" :)
papa.49
Lézeres adj le minden papírt, kulcsot vár téged a főnököd melletti egyszemélyes cella a Csillagban, örökös bentlakással, koszt, kvártély, biztosítva, igaz Londoni kiruccanás nincs biztosítva...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.