Több terv is az asztalon van az új, Törökországból érkező gázvezetékkel kapcsolatban, a törökök pedig nyitottan állnak a kérdéshez, de még nem döntöttek. Orbán finomított az illiberális demokráciával kapcsolatos megjegyzésén, de szerinte abban kell lemásolni a törököket, hogy hogyan állnak a családokhoz.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Orbán effendi..A saját családodra olyan "példát " kényszeritesz,,amilyet akarsz. Az enyémhez meg semmi közöd Te " G..ci ".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@Vizual: 1.) Az EU soros elnökségét ellátó Hollandia miniszterelnöke úgy nyilatkozott, hogy bár a terrortámadások nyomán fokozódó iszlámellenességnek nem szabad befolyásolnia Törökország pozícióját, a csatlakozási tárgyalások idén decemberben esedékes megnyitása azon is múlik, hogy a törökök hajlandóak-e az európai normák szerint elfogadható emberi jogi állapotokat teremteni országukban. Vonatkozik mindez a nõkkel való bánásmódra is.

2.) Egy nemrég készült felmérés szerint a török nők harmada úgy gondolja, hogy megérdemli, ha a férje megveri, ha vitába száll vele, vagy nem teljesíti házastársi kötelezettségét. Az egyik ankarai egyetemen több mint nyolcezer nőt kérdeztek, akiknek 39 százaléka azt mondta, hogy a családon belüli erőszak bizonyos körülmények között indokolt lehet. A vidéki nők körében ez az arány még magasabb, 57 százalék volt. ( Orbán is ezt szeretné ? )

3.) Törökországban jelentős a nemek közötti egyenlőtlenség, amely elsősorban a foglalkoztatás és az oktatás terén nyilvánul meg – derült ki egy nemrég közzétett globális és egy helyi felmérésből. Az eredmény vélhetően keveseket lepett meg. A török nők helyzete állandó vita tárgyát képezi: hol a helyük a társadalomban, milyen szerepfelfogásaik vannak, és milyen mozgásteret kínál nekik a közösség.

Na ennyi elég is !
A csuti pávatáncos már megint mondott egy orbitális baromságot !
Clavigo
Orbán effendi..A saját családodra olyan "példát " kényszeritesz,,amilyet akarsz. Az enyémhez meg semmi közöd Te " G..ci ".
36
Én meg magyar családmodellt szeretnék.
De hát, nincs önálló gondolat. Csak elfogy az ország és kész.
Vizual
@nyanya001: é...és veri a feleségét ? MIt meg nem tud az ember.
Köszi.
kakaósbögre
azt ugye látjuk hogy áll a családjához...
eszegfu
Nem volt türelmem végigolvasni a cikket erről az ujabb rémtervről... esetleg, ha a több feleséges modell mellett dönt: bizonyára megállna M.o. lakosságának természetes fogyása. De bizonyára levélben kapunk értesitést hogy is döntött O.V.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.