Nem akarják, hogy oroszbarátnak állítsák be őket, ezért idén nem támogatják jelenlétükkel Orbán Viktort március 15-én a Gazeta Polska lengyel újság támogatói klubjának tagjai - értesült a VS.hu.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Jönnek helyettük orosz muzsikok több millióan. :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Jönnek helyettük orosz muzsikok több millióan. :)
oncogito
@Dr. Felipe: - itt is maradnak több évtizedre, ha már jönnek. ;-)
36
Lesz tribün is, ahonnan integetnek lefelé?
hetöndöe
@Dr. Felipe: Muzsikok,csinovnyikok,elvtársak,az egész történelem.:-))))
nezelodo
Ez a meghasonlás már a katyni mészárlás évfordulójakor megtörtént, és nem nagyon idézték az Orbán sajtóorgánumai a lengyel vezető lapokban megjelent cikkeket. Némelyik olyan jelzőkkel illette a vezérünket, amit még a Rákay Filip tv műsorában is kifütyülték volna, pedig nála leverték a halogénlámpákat a röpködő p...ák, meg a l...szok. Mélyen hallgatott róla a nagypofájú szóvivő siserehad is, "szerényen mint az ibolya". Aztán most, az Orbán látogatásakor rendesen helyretette a dakotát a tökös lengyel vezetőasszony, amit próbáltak a fiúk elkenni, de hát az internet világa hamar megmutatja, hogy a király meztelen. A látogatás fénypontja meg az volt, hogy a nagyon konzervatív a korábban nagy barát Kacsinszki még fogadni se volt hajlandó Orbánt. Hát így aztán nélkülözni kénytelen a cöf (Orbán) a lengyel baráti támogatást.
nyanya001
Majd annál többen jönnek Nagylak felől, ingyen busszal, kaja fizetve...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.