A delmagyar.hu információ szerint brutális gyilkosság áldozata lett a férfi, akit meztelenül találtak a dorozsmai focipálya mellett. Mindössze a cipője volt rajta, nadrágjára pár méterrel arrébb bukkantak. A testet rendkívül sok vér borította: a torkát átvágták, a szívénél szúrásnyomot találtak. A lap forrásai szerint a 37 éves budapesti férfit halála előtt megerőszakolták.

A holttestet feltételezhetően a pálya oldalán levő Vásártér utca felől vihette a gyilkos az elhagyatott területre. A Délmagyar szerint már két napja hevert ott, mire felfedezték. A rendőrség a nyomozás érdekei miatt semmit nem erősített meg a fenti információk közül.

Egy helyi lakos úgy gondolja, hirtelen felindulásból történhetett a gyilkosság, mert ha valaki el akar rejteni egy holttestet, azt nem a pálya mellett teszi meg, onnan két kilométerre sokkal elhagyatottabb helyek vannak. Azt is elmondta, hogy a holttestet szerda reggel fél 8-kor szállították el, miután a rendőrök végeztek a 12 órán át tartó helyszíni szemlével.

A nyomkeresésbe később a Szegedi Rendészeti Szakközépiskola két szakasza is bekapcsolódott, mintegy 50 tanulót vezényeltek ki Dorozsmára, akik a focipálya melletti bozótost kutatóláncban vizsgálták át. A Délmagyar többször is hallotta, hogy azt kiáltozzák: találat. A helyszínelés során a rendőrök a még egy drónt is bevetettek: ez a magasból készített felvételeket a bűncselekmény helyszínéről.

Megerőszakolhatták a focipálya mellett talált férfi áldozatotFotó: delmagyar.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok