Az ittas, jegy nélkül utazó férfit egy másik utas verte meg, mert segíteni szeretett volna az ellenőrző kalauznak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csa-csa
Egy hajléktalannak - akár elmúlt 65 akár nem - sosem lesz pénze közel 10 ezer ft-os bérletre! Talán meg is értenék, sőt tudják is a bkv ellenőrök, de hogy még rájuk támadjon!!! Nagyon helyes hogy ellátták a baját! Valahogy neki is el kell jutni bizonyos helyekre, de akkor húzza meg magát és kussoljon!! Ha nem megy neki az ellenőrnek a marhája, tuti elfordítja a fejét és megy a következő utashoz.
oncogito
@csa-csa: - tehát szerinted jogos megrugdosni, ráugrani a hasára?
Ha én ezt tenném egy rendőrépületet oldalba vizelő magas rangú nagykutyával, mi lenne velem?
csa-csa
@oncogito: nem azt mondtam hogy jogos. az "ellátták a baját" . Nem egyenlő a rugdosással természetesen. De valahogy meg kell "torolni", különben máskor is nekimegy az ellenőrnek. A magasrangú nagykutyát mondjuk jogosan bachatnád a falnak, de Neked sajnos tényleg annyi lenne.
oncogito
@csa-csa: - igen, egyetértek kell következmény.
De gondolj bele, egy hajléktalan, akinek senkije és semmije nincs, talán éppen valamiféle ingyenkonyhára akar eljutni. Igen, piszkoks, piás, mert az ilyen életet nem is lehet józanul elviselni és ráadásul érzelmileg, pszichésen is sérült az ilyen ember. Utcán nem élhet, mert börtön vár rá, a szegénység szót még kimondani sem lehet ott, ahol javíthatnának a sorsukon.
Igen, a törvény betűjét be kell tartani. Bár régen úgy gondolták, kenyeret lopni nem bűn. Én meg azt, hogy akinek telne, csak nem akar fizetni az utazásért, azt kellene súlyosabban büntetni.
Én bizony szemet hunynék ilyenkor. Főleg, ha azokra gondolok, akik a lerobbant közlekedés "fenntartói" és havi sok milliót visznek haza a nagy semmiért...
csa-csa
Igaz! Egyetértek. Csak kevesen tolerálják ha agresszívan viselkednek. Mi meg csak képzelni tudjuk vagy azt sem, milyen életük van - ha ezt életnek lehet nevezni egyáltalán - a hajléktalanoknak amíg sors ne adja meg nem tapasztaljuk. Sajnos azzal is találkozhatunk, ha nem adsz pénzt, egyik másik igen csúnyán tud viselkedni. Hovatovább ugyanezért egy nőt pár éve villamos alá lökött egy hajléktalan. Még jó hogy nem mindennapos. Azzal én is nagyon egyetértek, hogy aki tudna de nem hajlandó bérletet venni úgy büntessék meg hogy még él megemlegeti. Egyébként rettenetesen utálom a szándékos bliccelőket! Sokan sportot űznek belőle.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.