Látta már a Szocialista brókerbotrány 2-t? Jobb, mint az első! Ebben legalább négyszer annyi pénzt lopnak el a kommunisták milliárdosai az emberektől - legalábbis a kormányoldal ezt a narratívát erőlteti. A Fidesz rátolná az egész botrányt az ellenzékre, pedig több része is van a történetnek, amelynél a Fidesz-kormány ideje alatt vagy általa kijelölt, jelölt, pozícióba emelt személyek, vagy a parlamenti képviselők tehettek volna valamit azért, hogy ne fajuljon odáig a folyamat, hogy Magyarország talán legnagyobb brókerbotrányáról beszélünk most.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Maradjunk annyiban, hogy mindkettő sáros.
mariaberta
Szakértő ugyan nem vagyok, de azért érdekelne, miért is nem ellenőrizték a brókercéget a fideszkormány 5 éve alatt? Mert jobban esik, ha másokra mutogathatnak, vagy mert féltek, hogy ki fog derülni kik sárosak az ügyben?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.