A Fidesz szerint a szocialisták voltak azok, akik nem elég, hogy teljes létbizonytalanságba sodorták a keményen dolgozó magyar embereket és a nyugdíjasokat, de "minden idők legnagyobb csalásában, a második szocialista brókerbotrányban" még a megtakarításaikat is eltüntették – reagált a kormánypárt az MSZP politikusainak keddi, Tapolcán elhangzott szavaira.

A közleményben azt írják, hogy a szocialisták "mindig csak belerúgtak azokba", akik munkájukkal hátukon viszik az országot. Negyedmillió embert tettek munkanélkülivé, a nyugdíjasoktól elvettek egyhavi nyugdíjat, a gyermekesektől pedig a családi adókedvezményt. Szavaik szerint Európa legmagasabb jövedelemadóját és rezsiköltségét fizettették a magyarokkal, a devizahitelekkel pedig veszélybe sodorták több százezer család otthonát.

Hagyták, hogy a veszélybe kerüljön a magyar dolgozók nyugdíjellátása és a nyugdíj-rendszer az összeomlás szélére kerüljön, a szocialisták mindig becsapták a nyugdíjasokat és a keményen dolgozó embereket – zárták a közleményt.

Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese kedden Tapolcán azt mondta, bár rekordszámú, 22 jelölttel indul a kampány Veszprém megye 3-as országgyűlési választókerületében, a választás három ember között fog eldőlni. Úgy fogalmazott: a Fidesz-KDNP jelöltje cserbenhagyta Ajkát, amikor elfogadta a megyei önkormányzat alelnöki posztját, a Jobbikkal szemben pedig komoly kétségeik vannak, miután "gondolkodás nélkül besegítettek a Fidesznek, hogy meglegyen a kétharmada".

Az MSZP, a DK és a Magyar Szolidaritás Mozgalom jelöltje, Pad Ferenc viszont azt a világot képviseli, amelyben valóban megjelennek a munkásemberek – jelentette ki a szocialista politikus.

Veszprém megye 3-as számú országgyűlési egyéni választókerületében – hatvan településen – azért lesz április 12-én időközi választás, mert a térség tavaly áprilisban megválasztott fideszes országgyűlési képviselője, Lasztovicza Jenő januárban elhunyt.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A 3 ezer milliárd manyupot ki is tüntette el ?
A vörös iszap károsultjainak összegyüjtött 2 milliárdot hova tettétek ?
Ki miatt szűnt meg több tízezer munkahely ?
A regnálásotok alatt egyre több és egyre nagyobb a bankbotrány és
ti mertek visszamutogatni 5 év regnálás után ?
Nálatoknál aljasabb kormánya nem volt ennek a szerencsétlen országnak !
Vizual
Ezek a netó hazugságokat vajon, hogy veszik be az emberek. Ezt még a retardáltak sem hihetik el. Szerintem ez a FIDESZ búcsúdala. Vonítanak már.
Toby
Öt éve hallom,hogy a szocik elvették a nyugdíjat, ill. a 13. havit !
Öt évetek volt rá - büdös patkányok ! - hogy ti meg visszaadjátok, de nem teszitek, pedig "Magyarország jobban teljesít !"
Stadionokban !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.