Nagyon gyenge nézettséggel indított a hírcsatornává avanzsált M1. Az atv.hu arról ír, hogy a Nielsen Expressz mérése szerint 17.45-kor az M1 nézettsége a 18-49 év közötti korosztályban konkrétan 0,0 százalék volt.

Az állami hírcsatorna esti műsorait 17 és 22 óra között az összes tévé-előfizető 1,2 – 1,3 százaléka nézte. Ez a kiemelt célcsoportnak számító 18-49 éves korosztálynál még gyengébben alakult: mindössze 0,3-0,5% volt kíváncsi az M1-re.

Az Index már arról ír, hogy míg egy héttel ezelőtt a fél nyolcas Híradót 331 901 fő követte, március 15-én csak 239 017 fő. Az átálláson viszont összesítésben nyert a közmédia: ugyanis csatornáit (M1, Duna TV, Petőfi TV) átlagosan 4%-kal többen követték, mint egy hete.

Ám, hogy hosszú távon is jól járt-e az MTVA az újítással, az korántsem biztos, hiszen nagyban növelhette a vasárnapi nézettséget, hogy március 15-én a nemzeti ünneppel kapcsolatos megemlékezések voltak, illetve a Duna TV-n volt Forma 1-es közvetítés, ami nagyon népszerű a nézők körében.

Tragikus nézettséggel indított az új M1

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Knapp75
Nem merek az m1-re kapcsolni, mert látványosan megugrana a nézőszám!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsipapa
A nézőszámnál csak a műsor volt SOKKAL ! tragikusabb...
Fradigege
Tiszta hullarabló lett a csatorna. Mintha másik bolygóra kerültünk volna. A zsírmore a sajátjaként kezeli a mi pénzünkből. Ez benne a kígyó, gyerekek. Elkezdek szédülni a hamvas kisgyerekektől. Hiteltelen az egész. Átkapcsolok és bebújok a gardróbba. Félelmetes. Egy fél garast nem ér az egész. Halál gagyi. Ezek meg okos fejet vágnak hozzá. Messzire elkerülöm az ilyen talpnyalókat az életben, nem hogy még tévén keresztül időt pazaroljak ezekre. Van itt arc és önbizalom.
KERKA
Mégis mire számítottak? Ha telenyomták volna operettel, még az is jobb lett volna.
mariaberta
Azt, hogy a nézettséget tudják mérni, elfogadom. De honnan tudják megállapítani a korosztályos nézettséget. Ne hogy már elhiggyem, hogy a 18 évesek erre a csatornára kíváncsiak?
Desischado
Röviden: nézze a hóhér! Az időmet hasznosan, és értelmesen szeretem tölteni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.