A Blikk hétfői cikkében arról írt, hogy a budai villa előtt napokig biztonsági emberek parkoltak, vigyázva a házra, majd a szomszédok elmondása szerint néhány nappal ezelőtt, éjszaka több teherautó is érkezett, amelyeket telepakoltak a háziak.

Azóta viszont nemcsak az őrző-védő cég emberei álltak odébb, de a milliárdos vállalkozót sem látták a környéken.

A lap felkereste a házat, ahol hiába csengetett, nem talált otthon senkit. A szomszédok szerint az utcán sem parkolt olyan autó, ami a ház tulajdonosaihoz lenne köthető. Egy környékbeli azt mondta, az elmúlt hét elején éjszaka úgy pakoltak fel a teherautókra, mintha költözködtek volna – olvasható a lap cikkében.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Na, ez a faszi sem az "elmúlnyolcév" kutyája. Mert nem kötötték láncra. Szabadon elhagyhatta az országot. Nem hamuba sült pogácsával, hanem naranccsal.
Fogd a pénzt és fuss!!
Mi vagy Ragyás Toni?? El kell kobozni a lopott pénzt? Vagy el kell tűnni a lopott pénzel?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@papa.49: Nekem rohadtul nem hiányozna egy polgárháború, márpedig az ország olyannyira megosztott, --hála Orbánnak--, hogy itt nem forradalom lenne, még csak nem is népfölkelés, hanem kőkemény anarchia, amit a rendvédelmi erők bizony akceptálnának. :(
Feraj49
Mi az ,hogy eltűnt ? Miért nem vették rögtön őrizetbe a rendőrök már a bejelentéskor ?Esetleg útlevél elvétel stb.
papa.49
@m.macskosz: Ha sürgősen nem akad egy olyan ember aki maga mellé tudja állítani a demokratikus erőket, a mai vezetőik nélkül, sajna valóban az anarchiával nézünk szemben, mert ez is volt a cél az ország kirablásán túl, tönkre tenni az emberi kapcsolatokat, feldúlni a családokat pártpolitikai alapon, ezt már maradéktalanul teljesítette is a fütyisz!!!
papa.49
@Feraj49: Azért mert ,,jóbarát,, ő biztosította a suskát...
m.macskosz
@Feraj49: Nem kaptak parancsot, mivel a maffia kormány maffia belügyminisztere, egérutat adott neki, hogy a saját mocskos suskáját biztonságba helyezze,
abban a reményben, hogy őket sem mártja be.
De rákeféltél, hülyegyerek! Ezek előbb döfnek kést a hátadba, mint hinnéd!
qxy
Kezdetnek nem is rossz
Mehet a többi is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.