Újabb 2,6 milliárd forintot vett ki a kormány a költségvetési tartalékból, így három hónap alatt 36,7 milliárd forintot költött a kormány. A következő három hónap előre nem látható kiadásaira így csak...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Akkor most kezdjen el gondolkodni a vezir - habonyarpi tanacsadoval osszeborulva - hogy hogy csinaljanak 8 stadionbol 800 milliard forintot, mert azt mar lattuk, hogy hogyan csinalnak ennyi penzbol 8 stadiont...

Bar asszem, olyan csoro sose volt a more, hogy igerni ne tudott volna,...:o))
gödörben
Akkor itt az idő az ellopott vagyonok visszatöltésére. Mivel ez nem várható el tőlük saját jószándékból, mindenki vegye ki a pénzét minden honnan, mert azt is lenyúlják, persze az ország érdekében.
tivoli
Minden megveszekedett vas az unió illetékes hangadóinak a paksi erőmű engedélyezésére, beleegyezésére fordítandó. Piszok sokba kerül az a bólintás, de a végén csak összejön.
karma1
@gödörben: Ha tudnad, milyen igazad van, akkor most mindenki rohanhatna a bankba, es a maradek penzet azonnal kivenne! Ezt en is komolyan mondom!!! Annyi kamatot nem fizetnek a benntartott osszegre, hogy megerje ezert orizgetni a lovet, es az adohivatal se tud beleugatni az eletedbe, legalabbis szamonkerni nem tud - szerintem, bar ezt nem tudom pontosan. A bankbetetnek csak akkor van ertelme, ha valami komoly dologhoz nagyobb osszegu hitelt akarsz felvenni, es kell az igazolhato onresz, De mivel ma Magyarorszagon aranyert se juthatsz jo konstrukcioju hitelhez, igy ezert sem erdemes benntartani. Mar csak azt kell eldonteni, hogy otthon hova dugjuk a penzt, hogy se a betoro ne talalja meg, se az eger ne ragcsalja el...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.